Pattayan poliisi varoittaa laittomia katumarihuanamyyjiä Walking Streetillä

Pattaya, Thaimaa-

Pattayan poliisi, jota johtaa päällikkö Kunlachart Kunlachai, varoitti eilen illalla 10. joulukuuta 2022 Walking Streetin luvattomia katukannabiksen myyjiä, että jos heillä ei ole lupaa, heidän on lähdettävä.

Todellisuudessa tämä tarkoittaa pohjimmiltaan sitä, että kaikki ponnahdusikkunat katu- ja torimarihuanamyyjät joutuisivat menemään, koska kunnollinen lisenssi koskee vain määritettyä yrityksen osoitetta ja sijaintia. Päällikkö Kunlachartin mukaan kannabiksen kukkia pidetään valvottuina yrtteinä, joten niiden myyntiin tarvitaan asianmukaiset luvat.

Kannabis dekriminalisoitiin Thaimaassa kesäkuun alussa, teoriassa vain lääkinnälliseen käyttöön, vaikka todellisuudessa keventäminen mahdollisti epäsuorasti virkistyskäytön, mutta jatkuvat poliittiset taistelut kasvista on johtanut siihen, että lakiehdotuksen lopulliset säännöt ja määräykset ovat pysähtyneet ylemmille tasoille. Thaimaan hallitus. Jotkut kannabiksen vastustajat ovat jopa vaatineet kasvin palauttamista laittomana huumausaineena ja käytännössä kieltäneet sen uudelleen.

Tämän seurauksena Thaimaan kansanterveysministeriö on tiukentanut säännöksiä yksin, äskettäin suorittanut luvantarkastuksia, kuten täällä näkyy, ja kieltänyt verkkomyynnin, kaiken kaupallisen mainonnan, myyntiautomaatit ja erityisesti tupakoinnin kannabisliikkeissä, ellei paikalla ole laillistettua lääkäriä tai lääkäriä. Jotkut kaupat ovat perustaneet erilliset tupakointitilat bisnesalueen ulkopuolelle, joka on nykyinen laillinen harmaa alue, kiertääkseen tupakointikiellon. Tupakointikiellon vastustajat kahviloissa ja kaupoissa sanovat, että tämä vain pakottaa käyttäjät, erityisesti turistit, joilla ei ole yksityisasuntoa, tupakoimaan julkisissa tiloissa tai hotelleissa, jotka mahdollisesti häiritsevät muita vieraita.

Päällikkö Kunlachart sanoi, että lainvalvontaviranomaiset palaavat lähitulevaisuudessa varmistaakseen, että heidän määräyksiään asianmukaisen luvan saamisesta tai liiketoiminnan lopettamisesta noudatetaan. Hän totesi myös, että monet Pattayan kannabisyritykset, joilla on kaupallinen osoite, noudattavat uusia lisensointia, mainontaa ja kaupoissa tupakointia koskevia sääntöjä, ja kiitti heitä.

Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/