Aseistetut moottoripyöräkilpailijat tappelevat Pattayan asuinalueella pelotellen asukkaita

Pattaya -

Ryhmä aseistettuja moottoripyöräkilpailijoita Pattayan alueella, joka on nähty tappelemassa viruksen leviävillä CCTV-videoilla, on pelottanut paikallisia asukkaita.

Vartija, jonka nimi salattiin hänen pyynnöstään ja joka työskentelee asuntoalueella lähellä asuntoa Soi Khao Noissa Nongpruessa, kertoi Pattaya Newsille, että eilen (9. joulukuuta)th) noin kello 6 yli 30 teini-ikäistä tappelui moottoripyörillä Khao Noin alueella. He kantoivat veitsiä ja suuria puutikkuja ennen kuin sytyttivät sähinkäiset ja heittivät pieniä niin kutsuttuja "ping-pong"-pommeja toisiaan kohti.

Vartijan mukaan näin on tapahtunut viime aikoina useita kertoja. Myös Soi Khao Noissa oli viime aikoina tappeluita tuliaseiden kanssa, jotka vaurioittivat asuinkiinteistöjä, vartija lisäsi.

Nongpruen poliisi kertoi Pattaya Newsille tutkivansa tapausta. Nämä moottoripyöräilijät ja teini-ikäiset kuitenkin pakenivat, kun poliisi kutsuttiin paikalle.

Nongpruen poliisi kertoi The Pattaya Newsille jatkavansa partioimista Khao Noin alueella ja tarkistavansa viruksen CCTV-materiaalia selvittääkseen, voidaanko kukaan epäillyistä tunnistaa. He myös kehottivat yleisöä ilmoittamaan välittömästi poliisille epäilyttävästä käytöksestä tai konfliktista.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.