PÄIVITYS: Pidätysmääräys kahdelle puolalaiselle epäillystä kambodžalaisen naisen pahoinpitelystä ja kidutuksesta Pattayassa

Pattaya -

Banglamungin poliisi jahtaa kahta puolalaista epäiltyä, joiden väitetään kiduttaneen kambodžalaista naistaiteilijaa raa'asti vasaralla ja hapolla Pattayalla.

Ensin edellinen tarinamme:

Nuori naisartisti Kambodžasta pyysi thaimaalaista asianajajaa auttamaan häntä väittäen, että puolalaisten miesten jengi hyökkäsi hänen kimppuunsa raa'asti Pattayalla. Banglamungin poliisin mukaan epäillyt pakenivat Thaimaasta.

Nyt päivitykseemme:

Pol. Eversti Navin Sinthurat, Banglamungin poliisiaseman poliisipäällikkö, paljasti Pattaya Newsille tänään, 9. joulukuuta, että uhri, neiti Sere (alias), on toipumassa haavoistaan ​​Bangkokin Pattayan sairaalassa.

Hänen lausuntonsa mukaan 30-vuotias uhri työskentelee freelance-taiteilijana kambodžalaisessa hyväntekeväisyyssäätiössä ja on ollut Pattayalla vuoden.

Sere kertoi poliisille, ettei hän ole koskaan tuntenut epäiltyjä, mutta kerran ulkomaalaisen ystävän ex-vaimo uhkasi häntä jokin aika sitten.

Polin mukaan. Eversti Navin, kaksi puolalaista epäiltyä, jotka tunnistettiin Daniel Majewskiksi, 22, ja Mateusz Piotr Krynickiksi, 31, petti uhrin tapaamaan heidät käyttämällä naisen kuvaa heidän profiilikuvanaan WhatsAppissa ja sanomalla, että he halusivat palkata. hänet freelance-maalaukseen. Kun uhri tapasi heidät, epäillyt raahasivat hänet hylättyyn taloon Nakluaan, sitoivat hänet langalla, sulkivat hänen suunsa ja alkoivat kiduttaa häntä.

Poliisi kertoi keränneensä useita todisteita hylätystä talosta. Esineistä tutkitaan laboratoriossa epäiltyjen sormenjälkiä ja DNA:ta.

Maahanmuuttoviraston tiedoista selvisi, että epäillyt olivat yöpyneet nimettömässä hotellissa Etelä-Pattayalla lokakuun 20. päivästä lähtien. Sitten he ajoivat hylättyyn taloon Nakluaan tutkimaan aluetta 31. lokakuuta ennen kuin tekivät väärinkäytöksen 1. marraskuuta, valvontakamerat havaitsivat.

Majewski ja Krynicki pakenivat Thaimaasta Filippiineille 3. marraskuuta, kun taas Pattayan provinssin tuomioistuin antoi heistä pidätysmääräyksen 10. marraskuuta väitetystä salaisesta yhteistyöstä fyysisessä pahoinpitelyssä ja muiden laittomasta vangitsemisesta.

Banglamungin poliisi koordinoi yhteistyötä Interpolin kanssa kansainvälisten pidätysmääräysten antamiseksi näille kahdelle.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.