Kymmenet tuhannet kotimaiset matkailijat ennustavat linja-autoliikennettä tulevana kolmipäiväisenä lomaviikonloppuna Thaimaassa

KUVA: Khaosod

Kansallinen -

  Valtion Transport Co Ltd:n mukaan kymmenien tuhansien ihmisten odotetaan matkustavan kotimaassa busseilla tulevana kolmipäiväisenä lomaviikonloppuna 10.-12.

Liikenneyhtiön toimitusjohtaja Sanyalak Panwattanalikhit sanoi, että Liikenneyhtiöllä on noin 3,000 10 matkaa matkustajien helpottamiseksi 12. joulukuuta (perustuslakipäivä) ja XNUMX. joulukuuta välisenä aikana.

Sanyalak kertoi, että yli 227,386 23,233 ihmistä, mikä vastaa 2 5 matkaa, matkusti viimeisen pitkän loman aikana XNUMX. joulukuuta - XNUMX. joulukuuta, joka oli isänpäivä.

Covidin leviämisen estämiseksi kaikkia matkustajia suositellaan noudattamaan kuljetusyhtiön määräyksiä, kuten maskien käyttöä ja sosiaalista etäisyyttä.

Perustuslaillinen päivä on juhlapäivä, jolloin Thaimaa hyväksyi ensimmäisen pysyvän perustuslaillisen monarkian vuonna 1932.

Thaimaan perustuslain päivä on kansallinen vapaapäivä, joka on 10. joulukuuta. Tänä vuonna päivä osuu lauantaille; siksi seuraava maanantai toimii sen sijaan vapaapäivänä. Perustuslain päivä juhlii päivää, jolloin Thaimaa hyväksyi ensimmäisen pysyvän perustuslaillisen monarkian vuonna 1932. Kaikki valtion virastot, mukaan lukien maahanmuuttovirastot, koulut, pankit ja jotkut kaupalliset laitokset on suljettu.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.