GRILL'SE-baari ja ravintola valmis vierailemaan Pattayan sydämessä

Pattaya -

GRILL'SE baari & ravintola avasi juuri uuden grilliravintolan, jossa on edullinen ja herkullinen ruoka Pattayan sydämessä.

Jos rakastat grillausta, kokeile käydä GRILL'SE:n uudessa paikassa, joka sijaitsee osoitteessa Soi Chaloem Phrakiat 29 Pattaya Third Roadilla Etelä-Pattayalla. Ravintola on buffet-tyylinen, ja siellä tarjoillaan kaikenlaisia ​​liharuokia ja keittoja, lähtöhinta vain 199 bahtia.

GRILL'SE käynnistää myös erikoistarjouksen uuden ravintolansa kunniaksi. Jos käyt torstaina, perjantaina ja lauantaina ja tilaat 259 bahtin setin, saat kaksi jääkylmää pulloa olutta ilmaiseksi klo 9-11.

Paikka aukeaa klo 7 alkaen. Varaa paikkasi sinulle ja ystävillesi numerosta 086-998-3923 tai GRILLI.

Katsotaanpa joitain kuvia…

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.