Kambodžalainen naisartisti, jonka väitetään turmeleneen puolalaisten miesten joukon raa'assa hyökkäyksessä Pattayassa

KUVA: Matichon

Pattaya -

  Nuori naisartisti Kambodžasta pyysi thaimaalaista asianajajaa auttamaan häntä väittäen, että puolalaisten miesten jengi hyökkäsi hänen kimppuunsa raa'asti Pattayalla. Banglamungin poliisin mukaan epäillyt pakenivat Thaimaasta.

Thaimaalainen lakimies-vaikuttaja Sitra Bia Kordkerd julkaisi Facebookissa tarinan kambodžalaisesta uhrista, nimettömästä freelance-taiteilijasta, torstaina 8. joulukuuta.

Viestin mukaan uhri kertoi, että joukko puolalaisia ​​miehiä viilsi häntä kasvoihin veitsellä, löi häntä vasaralla ja roiskui happoa hänen kasvoilleen, vartalolleen ja sukuelimiinsä. Pelottavan hyökkäyksen väitetään tapahtuneen 1. marraskuuta metsässä lähellä hylättyä aluetta Pattayan Soi Naklua 16:ssa, Nongpruen osa-alueella, Banglamungissa, Chonburissa.

Asianajaja, joka tunnetaan paremmin nimellä asianajaja Tam, kertoi, että uhrin palkkasi hänen kutsumansa "puolalainen mafiajoukko" piirtämään heille kuvan. Kun hän saapui tapaamispaikalle, epäillyt hillitsivät hänet ja alkoivat kiduttaa häntä. Pattaya Sawang Boriboon -pelastajat ja poliisi auttoivat uhria vuotaessaan verta. Hänet kiidätettiin lähimpään sairaalaan, jossa hänelle tehtiin yli 260 ommelta.

Paikalliset Pattayan toimittajat menivät puhumaan läheisen Bamboo Beach -ravintolan Golfin omistajan kanssa, joka asuu 100 metrin päässä tapahtumapaikalta.

Golf kertoi, että kambodžalainen uhri söi ravintolassaan koiransa kanssa kyseisenä päivänä. Sitten hän näki hänet uudelleen auringonlaskun aikaan pelastajien ja poliisin hoidossa. Golfin mukaan nainen oli veren peitossa.

Toinen todistaja, Bangmud, 24-vuotias vartija läheisessä asunnossa, kertoi paikallisille toimittajille, että hän oli ensimmäinen henkilö, joka auttoi loukkaantunutta uhria. Bangmud kertoi huomanneensa naisen kävelevän rannalla verisellä ja märällä vartalolla ikään kuin hän olisi joutunut hapon kimppuun.

Vartija kertoi myös nähneensä kaksi ulkomaalaista epäiltyä, pörröisen miehen ja laihan miehen. Epäillyt poistuivat rannalta huolimattomasti kuin mitään ei olisi tapahtunut, todistaja kommentoi.

Tutkinnan jälkeen Banglamungin poliisi löysi tapahtumapaikalta veitsen ja vasaran ja piti niitä todisteina. Poliisi vahvisti, että epäillyt olivat puolalaisia. Thaimaan maahanmuuttoviraston tietojen mukaan epäillyt lähtivät Thaimaasta marraskuun 3. päivänä. Thaimaan viranomaiset eivät tässä vaiheessa julkistaneet heidän nimiään.

Banglamungin poliisi ilmoitti koordinoivansa Interpolin kanssa kansainvälisen pidätysmääräyksen tällaisesta barbaarisesta rikoksesta ja yrittävänsä luovuttaa miehet takaisin Thaimaahan.

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.