Travis Scott on yksi Rolling Loud Thailand Hip Hop -festivaalin pääesiintyjistä Pattayassa Songkranin 2023 aikana

Pattaya, Thaimaa-

  Rap-supertähti Travis Scott on ilmoitettu ensimmäiseksi kolmesta suuresta pääesiintyjästä Rolling Loud Thailand -tapahtumassa Pattayalla Legend Siamissa Songkran 2023 -tapahtuman aikana.

Rolling Loud tulee ensimmäistä kertaa Thaimaahan, ja Rolling Loud Thailand ilmoitti siitä sosiaalisen median kanavillaan tänään 8. joulukuuta 2022.

Kolmipäiväinen festivaali järjestetään 13.-15. huhtikuuta Thaimaan Songkran-festivaalin aikana, joka juhlii uutta vuotta ja tunnetaan usein luonnonvaraisista vesitaisteluistaan. Songkran oli peruttu tai lievennetty viimeisten kolmen festivaalin aikana COVID-19-pandemian vuoksi, mutta tämän vuoden odotetaan olevan ensimmäinen täysin märkä ja villi Songkran sitten vuoden 2019.

Tapahtumassa on Rolling Loud Thailandin mukaan yli 60 artistia ja kolme pääesiintyjää, joista Travis Scott julkistettiin ensimmäisenä. Lähitulevaisuudessa on odotettavissa monia muita ilmoituksia.

Lisätietoja:

Rolling Live Thailand Facebook

Liput MYYNNISSÄ PE, 16. klo 10 ICT

ILMOITTAUDU 👉 RollingLoud.com/thaimaa

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/