Ruotsalainen mies pidätettiin Hua Hinissa maansa 35 miljoonan bahtin kirjanpitopetoksesta syytettynä

KUVA: Siamrath

Hua Hin -

  Hua Hinissa etsintäkuulutettu ruotsalainen mies pidätettiin 35 miljoonan bahtin kirjanpitopetoksesta kotimaassaan.

Hua Hinin maahanmuuttoviranomaiset kertoivat Pattaya Newsille, että Ruotsin suurlähetystö ilmoitti heille, että he etsivät 52-vuotiasta ruotsalaista miestä, joka on etsintäkuulutettuna ruotsalaisen yrityksen kirjanpitopetoksesta. Vuodesta 2017 vuoteen 2019 petoksesta syntyi rahaa noin 35,000,000 XNUMX XNUMX miljoonaa bahtia.

Hua Hinin maahanmuuttoviranomaiset havaitsivat tällä viikolla, että ruotsalainen mies oli piilotettu vuokratalossa Hua Hinissa, Prachuap Khiri Khanissa. Hän kertoi poliisille, että hän oli pidätysmääräyksen piirissä, mutta ei kertonut, kuinka hän vetosi. Häntä ollaan luovuttamassa Ruotsiin häntä vastaan ​​nostettujen oikeudellisten syytteiden vuoksi.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja on työskennellyt The Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.