Sedan törmäsi katukaiteeseen Pattayalla, kuljettaja kuoli

Pattaya -

Sedan-kuljettaja kuoli törmättyään ajoneuvonsa kaiteeseen Pattayalla. Hänen matkustajansa, 38-vuotias nainen, selvisi vammoista, jotka eivät ole hengenvaarallisia.

Sawang Boriboonin pelastajat pelastivat eloonjääneen uhrin, neiti Kiatpan Chimthuamin, autohylystä tänään, 8. joulukuuta. Kiatpan sai lieviä päävammoja ja verenvuotoa, joten ensiapuhenkilöt antoivat ensiapua ja veivät hänet sairaalaan.

Hylky löydettiin moottoritien 7 varrelta Huai Yain osa-alueella Bang Lamungin alueella kello 5 aamulla. Sedan oli törmännyt kadun kaiteeseen. Toinen uhri, Mr. Badin Soianusorn, joka oli kuljettaja, menehtyi vammoihinsa autossa. Hän oli pelastajien mukaan 30-vuotias.

Onnettomuudella ei ollut silminnäkijöitä, Pattayan poliisi ilmoitti. Poliisi epäili, että kuljettaja ei ollut tuntenut tietä. CCTV-kamerat kuitenkin tarkistetaan onnettomuuden tarkan syyn selvittämiseksi.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.