Kiinteistöt: Viihtyisä studiohuoneisto, joka sijaitsee Pattayan keskustassa

Pattaya, Thaimaa-

Tämä kiinteistö on myyty. Ei enempää tiedusteluja.

Viihtyisä studio sijaitsee Pattayan sydämessä 7. kerroksessa, josta on upeat kaupunkinäkymät. Tämä huoneisto sijaitsee kivenheiton päässä kaupungin pääkeskuksesta, hiljaisella kadulla aivan 2. tien varrella kuuluisaa Soi LK -metroasemaa vastapäätä.

Jos etsit huoneistoa, joka on lähellä toimintaa, mutta ei liian lähellä, tämä on asunto sinulle, se on myös hyvällä paikalla, jos olet päivittäin työmatkalla, se on vain 5 minuutin päässä Sukhumvit-tieltä.

Huoneisto sijaitsee CCR (City Center Residence) -rakennuksessa, joka tarjoaa mukavan suuren uima-altaan, ilmaisen kuntosalin ja ihanan kahvila-alueen, jossa on sohvia rentoutumiseen.

Tämä studio on kooltaan 25 neliömetriä, mutta pohjaratkaisun vuoksi se tuntuu paljon suuremmalta, siinä on aiemmin asuttu, joten siinä on kaikki kokopäiväisen vuokralaisen tarpeellinen mukaan lukien iso jääkaappi, taulutelevisio ja paljon muuta.

City Center Residence tarjoaa ilmaisen yhteisen WIFI:n, maanalaisen pysäköintimahdollisuuden ja 24/7-vartioinnin.

Pyyntö: 1,400,000 XNUMX XNUMX

Saat paljon lisää kuvia ja lisätietoja tästä yksiköstä napsauttamalla tätä kiinteistöportaaliimme.

Jos olet kiinnostunut ostamaan tai myymään tämän asunnon, soita 088-9272454 (Punnipa) tai lisää linjatunnus: punnipa29

Lisätietoja siitä, kuinka voimme listata kiinteistösi ja saada sen huomion paikallisissa uutisissa, NAPSAUTA TÄSTÄ.

Lisää paikallisia kiinteistöilmoituksia napsauttamalla tätä.

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/