Pattayan poliisi ja maahanmuuttoviranomaiset tehostavat oleskeluajan ylittymisen tarkastuksia ja turvallisuuspartioita Pattayan ympäristössä

Pattaya -

  Huolimatta siitä, että Pattayan poliisi oli erittäin epäsuosittu turistien keskuudessa, se jatkoi intensiivistä tehoiskuaan yöelämän paikoissa lähes joka ilta estääkseen paikkoja rikkomasta määräyksiä ja väkivaltaisia ​​välikohtauksia. Tämä osuu samaan aikaan Thaimaan maahanmuuttoviraston kanssa, joka suorittaa satunnaisia ​​passintarkastuksia ulkomaalaisille ympäri kaupunkia ja etsii ihmisiä, jotka ovat ylittäneet viisuminsa osana kansallista tehoiskukampanjaa.  

Pattayan lainvalvontaviranomaiset ja kaupungin viranomaiset laskeutuivat Pattaya Walking Streetille eilen 9. joulukuuta kello 7 muistuttamaan tapahtumapaikan pitäjiä noudattamaan lakisääteistä sulkemisaikaa kello 2 ja tarkistamaan, toimivatko ne laillisesti. Samaan aikaan maahanmuuttoagentit kiersivät Soi 6:ta ja muita viihdealueita ja pyysivät turisteilta satunnaisesti todisteita heidän laillisesta asemastaan ​​oleskelua varten Thaimaassa. Käsittelimme tässä artikkelissa äskettäin oleskeluajan ylittämistä koskevaa tukahduttamista.

Virkamiehet tarkastivat myös jokaisen laitoksen palouloskäynnit ja -olosuhteet. He korostivat käyttäjille, että heidän on noudatettava tiukasti turvatoimia, kuten pitää palo-uloskäyntinsä aina auki.

Pattayan poliisi käski vartijoita pidättäytymään tappelemasta turistien kanssa, antamasta alaikäisille pääsyä, sallimaan laittomien huumeiden käytön tapahtumapaikoissa ja kantamaan aseita, paitsi varmistaakseen, että jokainen tapahtumapaikka oli turvallinen vierailijoiden majoittamiseksi.

Tarkastuksen tarkoituksena on myös valmistella Pattayan matkailukohteita ennen uudenvuodenpäivää, jolloin turistitulvan odotetaan tulviivan kaupunkiin.

Viime yön tulokset olivat tyydyttäviä, koska mikään tapahtumapaikka ei rikkonut sääntöjä, lainvalvontaviranomaiset ja kaupungin viranomaiset sanoivat. Toisaalta turistit valittivat sosiaalisessa mediassa, että tarkastus on ylivoimainen ja tekee heidän lomasta stressaavampaa.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.