Pattaya Coffee on The Beach järjestetään 10.-11. joulukuuta

Pattaya -

  Yli 60 kahvilaa ja ruokakojua on määrä liittyä Pattaya Coffee on the Beach Festival 2022 -tapahtumaan 10.–11. joulukuuta.

North Pattaya Beachillä isännöivä tapahtuma on pakollinen kahvin ystäville ja ruokailijoille, sillä tällä kertaa järjestäjät sanovat, että tapahtuma on täynnä yli 60 katuruokakojua, kahvilaa ja toimintaa.

Ilmapiirin lämmittämiseksi kahvilat kilpailevat CBC King of Coffee Championship 2022 -kilpailussa 200,000 8 bahtin palkinnosta. Voit liittyä mukaan ja napata joenpentua tänä viikonloppuna klo 8–XNUMX. Tutustu sijainti tästä.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.