15 huumeiden salakuljettajaa kuoli tulitaistelussa thaimaalaisten sotilaiden kanssa rajalla Chiang Maissa

Chiang Mai-

Viisitoista huumeiden salakuljettajaa kuoli tulitaistelussa thaimaalaisten sotilaiden kanssa Pha Muangista lähellä Thaimaan ja Myanmarin rajaa Fangin alueella.

Pha Muangin työryhmän komentaja kenraalimajuri Suparerk Sathapornpol kertoi Thaimaan medialle eilen illalla (7. joulukuutath), että thaimaalaiset sotilaat katselivat tunnettua huumeiden salakuljetuspolkua Mon Pinin osa-alueen metsässä. Pha Muang -työryhmä vastaa rajavartiovalvonnasta Kultaisen kolmion alueella, jossa huumeiden salakuljetus maiden välillä on vilkasta.

Kenraalimajuri Suparerkin mukaan Myanmarista rajan ylitti noin 20 salakuljettajaa laukkuineen. Sotilaat määräsivät huumeiden salakuljettajat pysähtymään, mutta he avasivat tulen. Taistelu kesti noin kymmenen minuuttia, eikä yksikään thaimaalainen sotilas loukkaantunut operaation aikana.

Tänä aamuna (8th) Tapahtumapaikalta löydettiin 15 salakuljettajan ruumista, joissa oli 29 pussia metamfetamiinia, Kabine-kivääri ja käsikranaatti.

Pha Muang -työryhmä tutkii edelleen huumeiden salakuljettajien henkilöllisyyttä ja toimintaa, johon he osallistuivat.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media. 

Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/