Paikallinen Pattaya-baarin omistaja on lopussa baarin vuokraa ja asemaa koskevan oikeudellisen kiistan jälkeen

Pattaya-

Pattaya-baarin omistaja Jason Childes, Iso-Britannia, 49, tuli äskettäin The Pattaya Newsille yhdessä asianajajiensa kanssa. Issan lakimiehet kertoakseen tarinansa meneillään olevasta kiistasta hänen ja hänen entisen luotettavan vuokralaisensa välillä.

Useita vuosia Thaimaahan saapuneen Jasonin mukaan hän tuli kokopäiväisesti syyskuussa 2021 ja päätti ostaa The Happy Buddha Sports Barin Soi Seveniltä Pattayasta toukokuussa 2022, ja se avataan kokonaan kesäkuussa 2022.

Jason kertoo, että hänellä oli kahdeksantoista vuoden ikäinen luotettu ystävä, jonka koko nimi on salattu odotettaessa uusia oikeustoimia, allekirjoittaneensa vuokrasopimuksen kahdeksitoista kuukaudeksi, vaikka kaikki rahat ja baarin kunnostus sekä omistus hoiti Jason hänen mukaansa. Jason jopa palkkasi vuokralaisen sukulaisen.

Jason sanoi, että kaikki oli hyvin, kunnes hän irtisanoi vuokralaisen sukulaisen työsuhteen, joka hänen mukaansa nukkui töissä ja jonka oma sukulainen väitetysti vei lähikaupasta myös Jasonin omistukseen. Jasonin toimittamat todisteet Issan lakimiehet ja Pattaya News näyttää näyttävän kuvatut toimet.

Tässä vaiheessa Jasonin mukaan vuokralainen meni hänen selkänsä taakse yrittääkseen purkaa vuokrasopimuksen baarinsa vuokranantajan kanssa, mikä johti jatkuviin juridisiin ongelmiin ja Jasonin mukaan uhkauksiin eri henkilöiltä ja osapuolilta, mukaan lukien siviilipukuinen poliisi. jonka Jason uskoo saaneen olla väärennös. Baari on edelleen täysin lisensoitu, mukaan Issan lakimiehet.

Jasonin asianajajat, Issan lakimiehet, ilmoittaa, että vuokranantaja ja edustajat eivät ole antaneet asianmukaista oikeudellista ilmoitusta vuokrasopimuksen peruuttamisesta kirjallisesti Thaimaan lain edellyttämällä tavalla. Lisäksi, Issan lakimiehet totesi, että tämä voi olla sopimusrikkomus ja aiheuttaa ansionmenetyksiä Thaimaan lain mukaan.

Jasonin mukaan tilanne on vaikuttanut jatkuvan tulonmenetyksen ja kiistan vuoksi hänen toiseen liiketoimintaansa, myös Soi Sevenillä sijaitsevaan lähikauppaan, vaikka sillä on erilaisia ​​vuokranhaltijoita, koska hän väittää vahvojen todisteiden ohella, että asiaan on liittynyt henkilöitä. vuokralaisen kanssa ja baarikiista ovat uhanneet myös hänen henkilökuntaansa myymälässä. Jasonin mukaan hänen baarinsa tulojen menetys on myös häirinnyt säännöllisiä laskujen maksuja ja aiheuttanut lisäongelmia.

Jason on käynyt Pattayan poliisissa useita kertoja tilanteen ja asianajajiensa luona Issan lakimiehet laativat parhaillaan virallisia lausuntoja ja raportteja poliisille. Jason halusi jakaa tarinansa tiedotusvälineiden kanssa varoittavana tarinana muille yritysten omistajille ja myös toivoen, että asiaankuuluvat poliisi- ja lakiviranomaiset puuttuvat auttamaan meneillään olevan kiistan sovittelussa.

Lehdistöaikaan mennessä muiden asianosaisten lausuntoja ei ollut saatavilla, vaikka kyseiset osapuolet kieltäytyivät puhumasta asianajajien kanssa Isaan lakimiehet kun pyydetään kommenttia. Vuokralainen on myös jatkuvasti kieltäytynyt tapaamasta ja keskustelemasta tilanteesta Isaan lakimiehet läsnä Jasonin mukaan.

Isaan lakimiehet ja Mr. Childes kertoivat Pattaya Newsille aikovansa käyttää kaikkia oikeudellisia keinoja meneillään olevassa kiistassa, mutta myös toivovat, että muut osapuolet ovat halukkaita tulemaan pöytään niin sanotusti keskustelemaan tilanteesta siviilimaisesti.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/