Saksalainen turisti kiittää Pattayan pelastajia siitä, että he saivat hänen puhelimensa kourusta

KUVA: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อะสื่อะสื่อษษัท

Pattaya -

Saksalainen turisti oli kiitollinen Pattayan pelastajille, kun he hakivat hänen iPhone XR:nsä, jonka hän vahingossa pudotti kouruun.

Ryhmä Pattayan pelastajia auttoi Helmut Roth Grigoria saamaan puhelimensa takaisin, kun se lipsahti hänen kädestään kouruun Soi Sevenin edessä Pattaya Second Roadilla tiistaina 6. joulukuuta.

68-vuotias turisti kertoi paikalliselle medialle, ettei hän voinut avata vesikourun kantta, joten hän pyysi apua ohikulkijoilta noin kello 10. Pelastajat kesti hetken avata kannen saadakseen Grigorin punaisen iPhone XR:n takaisin ja luovuttaneet sen takaisin hänelle. Onneksi kouru oli kuiva, ja puhelin oli edelleen hyvässä kunnossa.

KUVA: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อะสื่อะสื่อษษัท

Grigori kiitti julkishenkisiä pelastajia auttamisesta ja sanoi, että vaikka hänen puhelimensa oli vanha, se sisälsi paljon tärkeää tietoa, kuten hänen ystäviensä, perheensä ja sukulaistensa numerot. Pelastajat eivät pyytäneet mitään vastineeksi ja ottivat kuvia hymyilevän turistin kanssa.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.