Brittituristi pidätetty ylijäämästä Sisaketissa, sanoo rakastavansa Thaimaata niin paljon, ettei halua lähteä

KUVA: Matichon

Kansallinen -

  Brittituristi pidätettiin Sisaketissa, kun hän oli jäänyt viisuminsa yli kaksi kuukautta. Turisti tunnusti kiintymyksensä Thaimaahan maahanmuuttoviranomaisille ja sanoi rakastavansa maata niin paljon, ettei halunnut lähteä.

Sisaketin maakunnan maahanmuuttopoliisi pysäytti 30-vuotiaan brittimiehen, Michael Mclaughlinin, kun hän käveli tiellä Mueangin piirin Nong Phai -alueella tiistaina 6. joulukuuta. Maahanmuuttoviranomaiset kertoivat paikalliselle medialle, että he seurasivat Mclaughlinia tietokantansa kautta ja havaitsivat, että hänen viisuminsa oli vanhentunut 21 lähtien.

Brittituristi vietiin Sisaketin maahanmuuttovirastoon. Mclaughlin myönsi kuulustelunsa aikana, että hänen olisi pitänyt lähteä Thaimaasta viime syyskuussa, mutta hän rakasti maata niin paljon, että ei halunnut.

Huolimatta hänen kiintymyksestään Thaimaata kohtaan, Sisaketin maahanmuuttoviranomaiset joutuivat veloittamaan mieheltä viisuminsa ylittymisestä 75 päivää. Tämän jälkeen poliisi siirsi hänet Sisaket Mueangin poliisiasemalle ryhtymään oikeustoimiin. Maahanmuuttolain mukaan miehelle voidaan määrätä sakko 500–20,000 XNUMX bahtia ja Thaimaahantulokielto viideksi vuodeksi.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.