PÄIVITYS: Toinen räjähdys rautateillä Songkhlassa kuoli kolme ja loukkaantui neljä

Songkhla -

  Toinen räjähdys tänä aamuna (6. joulukuutath) noin 300 metrin päässä tapahtumapaikalta rautateillä Sadaon alueella on aiheuttanut kolme kuolemaa ja neljä ihmistä loukkaantunut.

Edellinen tarinamme:

Rautatielle sijoitettu pommi aiheutti tavarajunan suistumisen Sadaon alueella lauantaina 3. joulukuuta. Henkilövahinkoja ei raportoitu.

Songkhlan poliisi etsii epäiltyjä kapinallisia, jotka ampuivat pommin tavarajunan suistumiseen Songkhlan Sadaon alueella lauantaina 3. joulukuuta.

Nyt päivitykseen:

Tänä aamuna kello 6 on raportoitu, että toinen pommi räjähti noin 30 metrin päässä ensimmäisestä räjähdyksestä rautateillä.

Kolme rautatietä korjannutta rautatietyöntekijää kuoli ja ainakin neljä muuta loukkaantui. Asianomaiset viranomaiset tutkivat nyt tapausta.

Songkhlan provinssin kuvernööri Jesada Jitrat vahvisti tiedotusvälineille vähän sitten, että tapahtumassa kuoli kolme ihmistä, mukaan lukien Yingsak Chumtree., työntekijä, Herra Nawarit Suwanchatri, Hat Yain veturipiirin työntekijä ja Phumpan Petchsuk, Hat Yain veturipiirin apulaistarkastaja.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Phuket Expressissä, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media. 

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/