PÄIVITYS: Pattayan poliisi takavarikoi laittoman Club One Pattayan kiinalaisen omistajan omaisuuden

Pattaya -

  Pattayan poliisin mukaan 40 omaisuutta, mukaan lukien laittomat aseet ja ammukset, jotka ovat Club One Pattayan kiinalaisen omistajan hallussa, takavarikoidaan.

Edellinen tarinamme:

Väitetty kiinalainen Club One -klubin omistaja, jossa satoja suojelijoita pakenivat poliisin tarkastusta ja huumepusseja löydettiin, pidätettiin väärennettyjen thaimaalaisten henkilötodistusten salaamisesta todellisen kansalaisuutensa salaamiseen.

Nyt päivitykseemme: 

Kiinalainen epäilty nimeltään "Ku Aew" pidätettiin marraskuussa, kun poliisitutkinta totesi, että hän oli käyttänyt toisen miehen thaimaalaista henkilötodistusta naamioidakseen todellista kansalaisuuttaan toimiakseen viihdekeskuksessa Thaimaassa.

Pattayan poliisi uskoi, että Ku Aew oli Club One:n todellinen omistaja, jossa sadat suojelijat työnsivät viime kuussa katsastavien poliisien ohi välttääkseen laittomat huumetestit.

Pattayan poliisi etsi 4. joulukuuta Ku Aew'n asuntorakennusta Nakluan osa-alueella Chonburin Banglamungissa Pattayan provinssin tuomioistuimen etsintäluvalla nro 210/2022.

Poliisi löysi naisen, 35-vuotiaan Suwanna Tham-anin, asunnosta. Suwannan epäiltiin olevan Ku Aew'n tyttöystävä.

Perusteellisen etsinnän jälkeen Pattayan poliisi takavarikoi 40 omaisuutta, kuten rekisteröimättömän 11 ​​mm:n pistoolin, 43 11 mm:n luotia, thaimaalaisia ​​seteleitä arvoltaan 400,000 bahtia, kiinalaisia ​​seteleitä, neljä passia, valkoisen Toyota Estima -sedanin ja useita muita omaisuutta.

Pattayan poliisi ilmoitti, että epäillyn omaisuus säilytetään todisteena ja että hänen tyttöystäväänsä syytetään ampuma-aseiden laittomasta hallussapidosta.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.