Thaimaan ikioma nuori naisräppäri Milli pääsi BBC:n top 100 naisen listalle vuonna 2022

Thaimaa-

BBC:n vuosittainen Top 100 -naislista on julkaistu, ja Thaimaan oma Milli on mukana.

Juuri äskettäin kaksikymmentä vuotta täyttänyt Milli on pyörittänyt päätään Thaimaassa jo useita vuosia siitä lähtien, kun hän esiintyi ensimmäistä kertaa The Rapper -tosi-showssa ja saavutti sen jälkeen valtavan menestyksen.

Milli on saavuttanut entisestään mainetta ja arvostusta viime vuosina, koska hän on ilmaissut avoimesti huolensa Thaimaan hallituksesta ja jopa osallistunut kunnianloukkaustapaukseen Thaimaan pääministerin Prayut Chan-O-Chan kanssa kritisoituaan Covid-19-politiikkaa pandemiarajoitusten aikana.

Sen jälkeen, kun Millistä tuli ensimmäinen thaimaalainen sooloartisti, joka esiintyi lavalla Coachellassa aiemmin tänä vuonna, jossa hän söi lavalla mangoa ja tahmeaa riisiä, thaimaalaista suosikkia ja sai laajaa suosiota, jopa PM Prayut käänsi suunnan ja ylisti häntä Thaimaan tukemisesta.

BBC:n luvalla, tässä on mitä heillä oli sanottavaa Millistä alla:

varten täydellinen luettelo BBC:n Top 100 -naisista napsauttamalla tätä.

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/