Thaimaan kansanterveysministeri sanoo olevansa eri mieltä yöpisteen sulkemisesta kello 4, ja se voi levittää Covidia

Kansallinen -

  Kansanterveysministeri Anutin Charnvirakul sanoi olevansa eri mieltä siitä, että yöpymispaikat tietyissä matkailukohteissa olisivat auki kello 4:ään asti, koska se voi levittää Covid-19:ää.

Anutin, joka on kannabiksen laillistamisen tärkein kannattaja, antoi haastattelun thaimaalaiselle medialle ennen hallituksen kokoukseen osallistumistaan ​​tänään ja sanoi, että kansanterveysministeriö oli huolissaan siitä, että yöelämän sulkemisaikojen pidentäminen kello 4:ään aamuyöstä kello 2:sta voi johtaa väkivallan leviämiseen. Covid-19 ja liikenneonnettomuudet.

Hän totesi, että sulkeminen klo 2 oli jo sopiva yöelämän kannalta. Ministeri kuitenkin lisäsi olevansa valmis kunnioittamaan hallituksen enemmistöä.

Kun Anutinilta kysyttiin, mitä hän tarjosi Thaimaan kansalaisille uudenvuodenlahjaksi, Anutin sanoi: "Neljäs tehosteannos Covid-19:lle ja terveyspaketti vanhuksille."

Samana päivänä hallituksen talossa matkailu- ja urheiluministeri Pipat Ratchakitprakarn paljasti thaimaalaisille toimittajille, että hän aikoi pilotoida kello 4:n yöpaikan sulkemistoimenpiteen Bangla Roadilla Phuketissa.

Jos hallitus hyväksyy sen tänään (6.), toimenpide olisi todennäköinen turistihuippukauden jälkeen maaliskuussa 2023, Pipat sanoi.

Matkailuministeri ei vastannut Anutinin erimielisyyteen yöpaikkojen pidentämisestä.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.