Thaimaan kansanterveysministeri sanoo olevansa eri mieltä yöpisteen sulkemisesta kello 4, ja se voi levittää Covidia

Kansallinen -

  Kansanterveysministeri Anutin Charnvirakul sanoi olevansa eri mieltä siitä, että yöpymispaikat tietyissä matkailukohteissa olisivat auki kello 4:ään asti, koska se voi levittää Covid-19:ää.

Anutin, joka on kannabiksen laillistamisen tärkein kannattaja, antoi haastattelun thaimaalaiselle medialle ennen hallituksen kokoukseen osallistumistaan ​​tänään ja sanoi, että kansanterveysministeriö oli huolissaan siitä, että yöelämän sulkemisaikojen pidentäminen kello 4:ään aamuyöstä kello 2:sta voi johtaa väkivallan leviämiseen. Covid-19 ja liikenneonnettomuudet.

Hän totesi, että sulkeminen klo 2 oli jo sopiva yöelämän kannalta. Ministeri kuitenkin lisäsi olevansa valmis kunnioittamaan hallituksen enemmistöä.

Kun Anutinilta kysyttiin, mitä hän tarjosi Thaimaan kansalaisille uudenvuodenlahjaksi, Anutin sanoi: "Neljäs tehosteannos Covid-19:lle ja terveyspaketti vanhuksille."

Samana päivänä hallituksen talossa matkailu- ja urheiluministeri Pipat Ratchakitprakarn paljasti thaimaalaisille toimittajille, että hän aikoi pilotoida kello 4:n yöpaikan sulkemistoimenpiteen Bangla Roadilla Phuketissa.

Jos hallitus hyväksyy sen tänään (6.), toimenpide olisi todennäköinen turistihuippukauden jälkeen maaliskuussa 2023, Pipat sanoi.

Matkailuministeri ei vastannut Anutinin erimielisyyteen yöpaikkojen pidentämisestä.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.