TAT toivottaa tervetulleeksi Thai AirAsia X -lennot, jotka yhdistävät Bangkokin Sydneyyn ja Melbourneen

TAT:n lehdistötiedote -

1. ja 2 avattujen uusien Bangkok-Sydney- ja Bangkok-Melbourne-reittien odotetaan auttavan kasvattamaan jo ennestään tärkeitä Australian markkinoita Thaimaahan.

Bangkok, 6. joulukuuta 2022 – Thaimaan matkailuviranomainen (TAT) toivottaa tervetulleeksi Thai AirAsia X:n uusien suorien lentojen käynnistämisen Bangkokin ja kahden tärkeimmän Australian kaupungin Melbournen ja Sydneyn välillä, jotka aloitettiin 1. ja 2. joulukuuta 2022. .

TAT:n kuvernööri Yuthasak Supasorn sanoi: "Kun lanseeraus ajoitettiin niin hyvin hyödyntämään Thaimaan vuoden lopun huippumatkailua, nämä kaksi uutta suoraa lentoa tekevät Bangkokista ja muista Thaimaan kohteista helpommin saavutettavissa australialaisten matkailijoiden ulottuville. 'Visit Thailand Year 2022-2023: Amazing New Chapters' -kampanjan alla.

Uusi Bangkok-Sydney-reitti liikennöi neljä kertaa viikossa maanantaisin, tiistaisin, perjantaisin ja lauantaisin, ja se on Thai AirAsia X:n ensimmäinen suora lento Australian suurimpaan kaupunkiin.

Uusi Bangkok-Melbourne-reitti liikennöi kolme kertaa viikossa keskiviikkoisin, torstaisin ja sunnuntaisin.

Uusien Thai AirAsia X Sydneyn ja Melbournen lentojen myötä TAT keskittyy erityisesti useisiin keskeisiin markkinasegmentteihin kasvaakseen Australiasta.

Näitä ovat perheet, digitaaliset paimentolaiset, erityiset kiinnostuksen kohteet, kuten häät ja häämatkat, terveys- ja hyvinvointimatkailu sekä urheilumatkailu sekä vihreämieliset turistit Thaimaan kesä- ja heinäkuun vihreänä vuodenaikana, joka sattuu olemaan myös Australian talvi.

Myös Australian markkinoilla – kuten kaikilla markkinoilla – painotetaan Thaimaan siirtymistä kohti kestävämpää ja vastuullisempaa matkailua.

Tämän kohokohta on toinen "Spotlight Ko Tao" -tapahtuma, joka on suunniteltu järjestettäväksi 7.-9. huhtikuuta 2023, ja jossa on työpajoja ja näyttelyitä, jotka korostavat saaren omistautumista luonnonsuojelulle sekä maan ja meren elvyttämiselle.

1.-28 Thaimaassa vieraili 2022 273,067 australialaista. TAT pyrkii kasvattamaan tätä jo ennestään tärkeää markkinaa myynninedistämis- ja markkinointistrategioillaan vuonna 2023.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.