Kansallinen oleskeluajan ylityskampanja jatkuu Thaimaassa, kun amerikkalainen mies pidätettiin Phuketissa 8 päivän oleskeluajan ylityksestä

Phuket-

  63-vuotias amerikkalainen mies on pidätetty Phuketissa kahdeksan päivän oleskelun ylittämisestä. Hän ei kuulemma poistunut huoneestaan ​​ja söi vain proteiinikapseleita piiloutuessaan Thaimaan maahanmuutosta.

Phang Ngan maahanmuuttovirasto kertoi Phuket Expressille tänään, 6. joulukuuta 2022, että he ovat pidättäneet Roderick Eugene Williamsin, 63, Amerikan kansalaisen vuokrahuoneessa Rawaissa viime viikonloppuna.

Pidätys Phuketissa tapahtui sen jälkeen, kun poliisit havaitsivat, että Williams, joka on jäänyt viisuminsa yli kahdeksan päivää, oli rekisteröinyt asuinpaikkansa taloon Thung Mapraon alapiirissä, Tai Mueangin alueella Phang Ngassa.

Poliisi meni taloon, mutta he eivät löytäneet häntä. He jatkoivat tutkimustaan ​​ja löysivät hänet huolestuneen kansalaisen vihjeen jälkeen, jonka mukaan herra Williams oli Rawaissa, Phuketissa. Phang Ngan maahanmuuttoviranomaiset seurasivat häntä Phuketiin ennen pidättämistä.

Mr. Williams kertoi poliisille, että hän tiesi jääneensä yli, joten hän ei poistunut vuokrahuoneestaan ​​ja söi vain proteiinikapseleita. Jos hän tarvitsi jotain, hän soitti ystävilleen. Mr. Williams ei kertonut, miksi hän ylitti oleskeluajan tai miksi hän pakeni ja meni piiloon sen sijaan, että olisi selvittänyt asiaa maahanmuuttoviraston kanssa.

Mr. Williams vietiin Chalongin poliisiasemalle Phuketiin, jossa häntä syytetään oleskeluajan ylittämisestä ja mahdollisesta karkotuksesta ja mustalle listalle lisäämisestä.

Samaan aikaan toinen 63-vuotias amerikkalainen mies pidätettiin Tai Mueangin alueella, koska hän oli jäänyt viisuminsa yli 745 päiväksi. Hän ei lähtenyt kotoaan kahteen vuoteen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Phuket Expressissä, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media. 

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/