Mies pidätettiin sen jälkeen, kun hän oli palannut hakemaan metapilleriään, jonka hän unohti Chonburi-ravintolassa

KUVA: หนังสือพิมพ์รายวัน.สยามประชา

Chonburi -

  Unohteleva huumeepäilty pidätettiin sen jälkeen, kun hän palasi Ban Buengin alueella sijaitsevaan ravintolaan hakemaan unohtamansa metamfetamiinipillerit.

Tuntematon kana- ja riisiravintolan omistaja kutsui Ban Buengin poliisin tarkistamaan laukun, jonka asiakas oli unohtanut ravintolaan kello 1 eilen 30. joulukuuta. Poliisi salasi ravintolan omistajan nimen turvallisuuden suojelemiseksi.

Ravintola sijaitsi Chonburin Nong Chakin alaosassa. Vapaaehtoiset poliisit saapuivat paikalle ja tutkivat pussin ja löysivät viisi meth-pilleriä. Ravintolan omistaja kertoi, että laukku kuului miesasiakkaalle, joka tuli hänen ravintolaansa syömään ja lähti moottoripyörällä unohtaen pussin pöydälle. Omistaja tallensi todisteeksi hetken, kun hän avasi pussin.

KUVA: หนังสือพิมพ์รายวัน.สยามประชา

Kun taas plenkkivaatteiset vapaaehtoiset poliisit soittivat Ban Buengin poliisille, epäilty Suriya Naphan saapui ravintolaan, tarttui laukkuun ja yritti ajaa moottoripyöränsä pois salaa. Suriya kuitenkin hälytti poliisin ja häntä pyydettiin etsimään. Tämän nähdessään 28-vuotias epäilty kertoi vain tulleensa hakemaan "tärkeitä" tavaroitaan, jotka hän oli unohtanut, ja yritti sitten paeta.

Vapaaehtoinen poliisi ohitti Suriyan ja sai hänet kiinni pussista, jossa oli pillerit. Epäilty, Amnat Charoenista kotoisin oleva, kuljetettiin Ban Buengin poliisiasemalle, jossa hän kertoi, että hän oli unohtanut laukkunsa ravintolaan otettuaan kolme meth-pilleriä. Epäiltyä syytetään huumeiden hallussapidosta ja ajamisesta huumausaineiden vaikutuksen alaisena.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.