Kuollut dugong löydettiin kellumasta Sattahipin rannikolta

KUVA: Khaosod

Sattahip, Chonburi -

  Kuollut dugong löydettiin kuolleena Sattahipin alueen rannikolta lähellä meripoliisin siltaa.

Sattahipin ensiapuhenkilöstö löysi ruumiin maanantaina 5. joulukuuta. Dugong oli naaras, yli 300 kg painava, noin 3 metriä pitkä ja 6-7-vuotias. Sattahipin viranomaiset tutkivat dugongin ruhon, mutta eivät kyenneet tunnistamaan sen kuolinsyytä.

Viranomaiset sanoivat, että oli sääli, että niin suuri ja kaunis dugong oli kuollut niin pian. He epäilivät, että se olisi syönyt jotain saastunutta, koska ruumiista ei löytynyt haavoja. Ruho siirrettäisiin laboratorioon tutkittavaksi tarkemmin sen kuolinsyyn selvittämiseksi.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.