63-vuotias amerikkalainen pidätettiin Phang Ngassa 745 päivän ylittymisestä, eikä hän ollut lähtenyt talostaan ​​kahteen vuoteen

Phang Nga -

  63-vuotias amerikkalainen mies pidätettiin Tai Mueangin alueella, koska hän oli jäänyt viisuminsa yli 745 päivään. Hän ei lähtenyt kotoaan kahteen vuoteen.

Phang Ngan maahanmuuttopäällikkö eversti Phakkapong Boonchana kertoi Phuket Expressille eilen sunnuntaina (4. joulukuutath ), että he ovat pidättäneet Michael Scott Drannanin, 63, Amerikan kansalaisen talossa Thung Mapraon alapiirissä. Herra Drannan on nyt ylittänyt laillisen viisuminsa 745 päivää.

Drannan kertoi upseereille saapuneensa Thaimaahan eläkkeelle jäämisen jälkeen. Hän asui talossa tuntemattoman thaimaalaisen naisen, nykyisen vaimonsa, kanssa ennen Covid-19:ää. Hän kasvatti luomuvihanneksia myytäväksi 30 Rain tontilla lähistöllä, mutta äskettäin lopetti vihannesten kasvattamisen taloudellisten ongelmien vuoksi.

Drannan kertoi Royal Thai Immigrationille, että hän tiesi, että hänen viisuminsa oli umpeutunut, joten hän ei poistunut kotoa yli kahteen vuoteen peläten jäävänsä kiinni. Hänen thaimaalainen vaimonsa piti hänestä huolta tänä aikana ja myi vihanneksiaan pienellä voitolla. Drannan kertoi eversti Phakkapongille, että taloudelliset ongelmat estivät häntä saamasta kunnollista eläkeviisumia.

Mr. Drannan vietiin Tai Mueangin poliisiasemalle syytteitä oleskeluajan ylittämisestä ja mahdollisesta karkottamista ja mustalle listalle lisäämistä.

Eversti Phakkapong kertoi Phuket Expressille, että pidätys seurasi poliiseja, jotka partioivat määrätäkseen yli oleskelun oleskelevia ulkomaalaisia ​​osana 1. joulukuuta.st joulukuuhun 10th, 2022 kampanja.

Samaan aikaan, 31-vuotias kiinalainen nainen pidätettiin Surat Thanissa 19 päivän oleskelun ylittämisestä, kun taas viisi muuta pidätettiin Chiang Maissa, kun Thaimaan kuninkaallinen maahanmuuttovirasto kutsuu kansallista tehoiskua joulukuun alussa.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Phuket Expressissä, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media. 

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/