Thaimaan viikko tarkastelussa: Isänpäivä, kannabismääräyksiä saatetaan tiukentaa, Bangkok sijoittui kuudenneksi ulkomaankaupungeissa ja paljon muuta

Tässä on katsaus alkuun KANSALLINEN tarinat, jotka Pattaya News/TPN National -joukkueemme on valinnut viime viikolta maanantaista 28. marraskuuta sunnuntaihin 4. joulukuuta. Niillä ei ole erityistä tärkeyttä, mutta ne on lueteltu julkaisupäivän mukaisessa järjestyksessä.

Aloitetaan ja katsotaan, mitkä olivat huipputarinat!

  1. Bangkok sijoittuu kuudenneksi 6 kaupungista Expat City Ranking 50 -sijoituksissa, menestyen parhaiten henkilökohtaisen talouden ja huonoimman ulkomailla työskentelyn ja elämänlaadun suhteen.                        Vuoden 2022 sijoitus InterNationsilta, maailman suurimmalta ex-pat-yhteisöltä, jolla on yli 4.5 miljoonaa jäsentä.
  2. Thaimaan matkailuviranomaisen ehdotuksella sallia ulkomaisten matkailualueiden, kuten Pattayan ja Phuketin osien, sallia yöelämän paikkojen laillinen aukiolo kello 4:ään asti, ei näytä olevan ratkaisua tai päätöstä.

Samaan aikaan ehdotuksen vastustajat, vaikka vain ulkomaisille turisteille keskittyneillä viihdealueilla, kuten Phuketin Bangla Roadilla tai Pattayan Walking Streetillä, ovat edelleen ilmaisseet paheksunnan.

3. Eteläkorealainen nainen, joka viipyi Thaimaassa yli 2,116 5,300,000 päivää, lähes kuusi vuotta, pidätettiin Sukhumvit Roadilla, kun hänen väitetään varastaneen auton, laukun ja kellon arvoltaan XNUMX XNUMX XNUMX bahtia eteläkorealaselta ystävältä, joka on myös nyt pidätettynä oleskeluajan ylittämisestä.

Maahanmuuttoviranomaiset ovat jatkaneet oleskeluajan ylittymistä koskevaa tukahduttamista koko maassa.

4. Kannabista koskevia säännöksiä voidaan tiukentaa, jos kaupat jatkavat sääntöjen kiertämistä myydä kannabista virkistystarkoituksiin.

Tohtori Thongchai Lertwilairattanapong, Thaimaan perinteisen ja täydentävän lääketieteen osaston pääjohtaja, sanoi: "Viimeisimmässä ilmoituksessa painotettiin edelleen vahvasti kannabiksen käytön kieltämistä virkistystarkoituksiin ja vain sen lääketieteellisen käytön tukemista."

5. Tänään (5. joulukuuta) on edesmenneen, suuren kuninkaan Bhumibol Adulyadejin syntymäpäivä, jota on viety isänpäivänä Thaimaassa vuosikymmeniä.

Huolimatta hänen kuolemastaan ​​13. lokakuuta 2016, joulukuuta 5. päivä toimii edelleen Hänen kuninkaallisen Majesteettinsa Suuren Kuningas Bhumibolin syntymäpäivän muistona ja on edelleen juhlapäivä ja yleinen vapaapäivä thaimaalaisille.

Ja siinä kaikki tälle viikolle. Kiitos kuten aina, että luit Pattaya News / TPN News!

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.