Reader Talkback Thaimaa: Pitäisikö kannabiksen tupakointi sallia Pattayan lisensoiduissa kannabisliikkeissä?

KUVA: Thansettakij

Thaimaa-

Seuraava on viikoittainen ominaisuus, jossa kysymme lukijoiltamme uutisaiheisen kysymyksen ja saamme heidän näkemyksensä ja mielipiteensä. Sitten jaamme heidän palautteensa viikkoa myöhemmin ja valitsemme erilaisia ​​ja mielenkiintoisia vastauksia.

Tällä viikolla haluamme kysyä: 

Pitäisikö kannabiksen tupakointi sallia Pattayan lisensoiduissa kannabisliikkeissä?

Jotain kontekstia tähän kysymykseen:

Thaimaan kansanterveysministeriön viimeaikaiset ohjeet ovat nyt käytännössä kieltäneet kannabiksen tupakoinnin kaikissa yrityksissä, myös kannabiskaupoissa ja kahviloissa. Vaikka jotkut kaupat ovat tällä hetkellä luovia ja ovat perustaneet erilliset tupakointihuoneet, jotka eivät teknisesti ole tapahtumapaikalla, joka on harmaa alue, mutta tällä hetkellä teknisesti laillinen, muut paikat, joissa ei ole tilaa, ovat vastustaneet uusia sääntöjä.

Yrittäjien mukaan tupakoinnin kieltäminen kaupoissa vain kannustaa asiakkaita, erityisesti turisteja, tupakoimaan julkisesti rannoilla, puistoissa, hotelleissa, jotka saattavat häiritä muita asiakkaita ja paljon muuta. He väittävät, että jos tupakointi on sallittua lisensoiduissa kannabiskaupoissa, jotka tarkistavat tarkasti asiakastunnukset ja keskittyvät vain kannabikseen eivätkä muihin tuotteisiin, asiakkaat eivät tupakoi muilla alueilla, mikä häiritsee tupakoimattomia.

Kannabis on ollut kuumanappikysymys Thaimaassa sen jälkeen, kun se dekriminalisoitiin kesäkuussa, ja jotkut poliitikot halusivat jopa kieltää kasvin kokonaan uudelleen. Thaimaa kielsi tupakoinnin kaupoissa vähentääkseen virkistystupakointia Thaimaan kansanterveysministeriön mukaan, mutta monet väittävät, että tämä siirto kostautuu ihmisten etsiessä muita tupakointipaikkoja.

TPN huomauttaa, että tupakointi kaupoissa on sallittua, jos se on laillistetun lääkärin, lääkärin tai perinteisen lääkärin lainkäyttövallan ja valtuutuksen alaista.

Mitä mieltä olet?

Me odotamme yhteydenottoasi! Kerro meille sosiaalisen median kanavissamme, alla olevissa kommenteissa tai jos haluat kommentin yksityiseksi, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com. Julkaisemme tulokset ja valitsemme erilaisia ​​vastauksia ensi viikon alussa, kuten aina!

Viiteartikkelit:

Pattayan poliisi ja kansanterveysministeriö tarkastavat kannabiskauppoja ja varoittavat nykyisistä säännöistä

Kannabislakikiistat Thaimaassa jatkuvat, kun kannattaja- ja oppositioryhmät keskustelevat tupakointihuoneista ja muista asioista

Uusi asetus säätelee kannabiksen kukkia Thaimaassa

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/