Ranskalainen mies pidätettiin Bangkokissa kahden miljoonan bahtin huijaamisesta investointihuijauksessa

KUVA: Matichon

Kansallinen -

Bangkokin poliisi pidätti 41-vuotiaan Ranskan kansalaisen, jonka epäillään huijanneen kaksi miljoonaa bahtia vilpillisessä tuotemerkkiinvestoinnissa.

Epäilty herra Jacouel Clemen pidätettiin Aspira Ten Ekamai Suites -hotellista Khlong Tan Nuean osa-alueella Wattanan alueella tänään 5. joulukuuta. Clemen oli etsintäkuulutettu 196. joulukuuta 2022 annetulla pidätysmääräyksellä nro 2/2022 petossyytteiden vuoksi.

Epäilty ystävystyi tunnistamattoman uhrin kanssa ja väitti, että hän voisi tuoda ylellisiä merkkituotteita, kuten kukkarot, hajuvettä ja kenkiä Ranskasta Thaimaahan myyntiin, Bangkokin poliisi kertoi. Investoituaan kaksi miljoonaa bahtia hänen kanssaan nimeämätön uhri ei kuitenkaan koskaan saanut tavaroita, kun epäilty katosi.

Epäilty saapui maahan laillisesti 24. lokakuuta 2022 ja hänen viisuminsa oli määrä vanhentua 7. joulukuuta 2022. Bangkokin poliisi lisäsi, että epäilty oli pettänyt useita uhreja samalla investointihuijauksella, eikä kukaan uhri koskaan saanut tuotteita.

Epäilty siirrettiin Bangkokin eteläiseen hallinto-oikeuteen ryhtymään oikeustoimiin. Epäilty ei ole lehdistöaikaan mennessä esittänyt kanteen.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.