Thaimaan matkailuministeri sanoo, että yöelämän lailliset sulkemiset turistialueilla on edelleen pöydällä, ja niistä keskustellaan tällä viikolla

Bangkok, Thaimaa-

Myös urheilusta vastaava Thaimaan matkailuministeri Phiphat Ratchakitprakarn totesi tänään Thaimaan tiedotusvälineille, että Thaimaan hallitus käsittelee ehdotusta laillisen yöelämän sulkemisesta matkailualueilla 6. joulukuuta tiistaina.

Ministeri ei kertonut, miksi ehdotusta ei käsitelty viime viikolla, kuten hän alun perin kertoi tiedotusvälineille. Asia on ollut vireessä jo useita viikkoja, vaikka jotkin alueet, kuten Pattaya, tekevät tiukasti yöllisiä ratsioita matkailualueilla kello 2 yöllä, mikä on johtanut moniin turistien valituksiin sosiaalisessa mediassa.

Phiphat jopa kutsui ehdotusta uudenvuodenlahjaksi thaimaalaisille ja turisteille. Jos se hyväksytään, mikä ei suinkaan ole taattua, sillä monet alkoholin vastaiset järjestöt ovat vastustaneet toimenpidettä, matkailualueet kuten Bangkok, Phuket, Krabi, Phang Nga, Chonburi (Pattaya), Prachuap Khiri Khan (Hua Hin) ja Surat Thani (Samui) saa laillisesti avata viihdepaikkoja klo 4 asti matkailualueilla. Se tarvitsee myös paikallisten johtajien ja kuvernöörien hyväksynnän, jos Thaimaan hallitus hyväksyy toimenpiteen.

Phiphat aikoo ehdottaa myös toista We Travel Together -kampanjakierrosta, joka on ensisijaisesti kotimaan matkailijoille suunnattu kotimaanmatkojen alennuskampanja. TPN-media pitää sinut ajan tasalla näistä ehdotuksista koko viikon ajan.

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/