Tarvitsetko asianajajan? Isaan Lawyers on täällä sinua varten!

Tarvitsetko asianajajan? Isaan Lawyers on täällä sinua varten!

Katso yleiset laki-/tutkivajournalismipolitiikkamme napsauttamalla tätä.

Jos sinulla ei ole aikaa, napsauta tätä tekstiä tästä siirtyäksesi suoraan heidän verkkosivuilleen kysymyksiä varten tai varataksesi ajan tai käytä alla olevaa yhteydenottolomaketta.

Omilla sanoillaan:
Isaan Lawyers on työskennellyt ammattialalla vuodesta 2006. Toimimme Koratissa, Nakhon Ratchasimassa, mutta toimimme kaikkialla Thaimaassa asiakkaille kaikkialta maailmasta. Vuosien varrella yritys on onnistunut käsittelemäänsä tapauksia 96 prosentilla. Meillä on yli 2700 asiakasta, joista monet ovat toistuvia tai toistuvia asiakkaita, jotka ovat tyytyväisiä palveluihimme. Vuodesta 2006 lähtien olemme auttaneet expatteja, ulkomaalaisia ​​täällä ja ulkomailla sekä thaimaalaisia.

Toiminta-alueemme ovat:

-Perhe, siis avioehtosopimukset, lasten huoltajuus, kontakti, adoptio, avioero jne., testamentit ja elämisen testamentit.
-Käännösten vahvistaminen asiakirjojen laillistamiseksi jne
-Kiinteistö-, myynti- ja ostosopimukset, due diligence -tarkastukset, kiinteistöjen omistusoikeuden tarkastukset jne., vuokrasopimukset, kiinteistöoikeudet, käyttöoikeus, aiesopimus, lainasopimukset jne.
- Rikollinen
-Liiketoiminta, yrityksen perustaminen ja perustaminen, johtajien ja osakkeenomistajien vaihdokset, työluvat, kirjanpitopalvelut omien kirjanpitäjien kanssa, boi-hakemukset
-Ison-Britannian viisumit, vierailut, sulhanen, puolison viisumipalvelut. Tärkeää on, että uskon, että olemme ainoat Yhdistyneen kuningaskunnan viisumiagentit Thaimaassa, jotka toimivat Yhdistyneen kuningaskunnan maahanmuuttoasianajajatoimiston kanssa maahanmuutto- ja viisumipalveluissa, mikä tarkoittaa, että lakia säätelevät Yhdistyneen kuningaskunnan asianajajan sääntelyviranomaiset sekä Yhdistyneen kuningaskunnan viranomaiset ja tietokomission toimisto jne. tarjota täydellistä maahanmuuttoon liittyvää neuvontaa ja apua ja valituksia Yhdistyneessä kuningaskunnassa Yhdistyneen kuningaskunnan asianajajien ja asianajajien kanssa.
–=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
Tarjoamme nykyaikaiset viestintä- ja neuvotteluvälineet, kuten Skype, WhatsApp, Messenger, LINE jne. Voimme suorittaa suurimman osan töistä etänä.
- Kaikilla työntekijöillä on tutkinnot ja he ovat kokeneita
- Meillä on talon sisäisiä lakimiehiä ja lakimiehiä/lakimiesten asianajajia, avustajia, kirjanpitäjiä ja paljon muuta.
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
Minä (J. Spooner, Issan Lawyersin toimitusjohtaja) olen rekisteröity ja harjoittava Yhdistyneessä kuningaskunnassa asianajaja ja asianajaja. Palaan silti Yhdistyneeseen kuningaskuntaan koko vuoden ajan noudattaakseni vaatimuksia ja olla akkreditoitu.

Yli 750 riitautettua oikeusjuttua ja yli 170,000,000 XNUMX XNUMX palautettu asiakkaiden puolesta.

Missiomme on tarjota asiantuntevaa oikeudellista neuvontaa, tuoda länsimaiset huolenpitostandardit ja ammattitaito Thaimaan oikeuskäytäntöön ja tarjota monikansallinen palvelu edulliseen hintaan.
Henkilökuntamme puhuu thaimaata ja englantia.

Vieraile heissä TÄSTÄ.

TAI, lisätietoja niistä löytyy TÄÄLTÄ.

Tämä on sponsoroitu postaus/mainos.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/