Chonburin laittomasta lihanjalostuslaitoksesta takavarikoitiin 25 tonnia formaliiniin liotettua lihaa

KUVA: เรื่องเล่าเช้านี้

Sri Racha, Chonburi -

Thaimaan karjankasvatusosaston virkamiehet takavarikoivat eilen 25. joulukuuta 3 tonnia sian ja lehmän muita eläimenosia ja muuta formaliiniin liotettua lihaa laittomasta lihanjalostuslaitoksesta Sri Rachan alueella.

Osaston pääjohtajan Somchuan Ratanamungklanonin mukaan liha, potentiaalisesti noin viiden miljoonan bahtin arvoinen, löydettiin kylmäsäiliöistä ja kylmäsäiliöistä. Takavarikoidut tuotteet oli tarkoitettu yli 60 bar-b-que -myymälään ympäri Chonburia.

Somchuan lisäsi, että hän päätti tehdä ratsian tehtaalle sen jälkeen, kun lähellä olevat asukkaat olivat valittaneet hänelle laitoksesta leviävästä pahasta hajusta, kun taas jotkut olivat huolissaan siitä, että paikka voisi levittää tauteja yhteisöön.

KUVA: เรื่องเล่าเช้านี้

Viranomaiset löysivät myös 2,300 XNUMX kuittia, joissa oli asiakkaiden nimet ja heille toimitettujen lihatuotteiden määrät. Pääjohtaja sanoi, että lihavalmisteiden näytteitä analysoidaan laboratoriossa sen selvittämiseksi, sisältävätkö ne vaarallisia aineita tai sairauksia. Loput tuotteet takavarikoitiin.

Somchuan käski tehtaan omistajaa toimittamaan toimintaluvan karjaviranomaisille 15 päivän kuluessa, muuten takavarikoitu liha haudattaisiin tai poltettaisiin.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!
Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.