Poliisi ratsasi Posh 69 -yökerhoon Pattayalla toisen kerran viikossa, seitsemän ihmisen huumetestipositiivinen.

Pattaya-

  Poliisi teki ratsian Pattayan laittomaan yökerhoon, johon oli tehty ratsian juuri viikkoa aiemmin, ja seitsemän ihmisen laittomien huumeiden testitulos oli positiivinen.

Yli 50 poliisia Pattayan kaupungin poliisista ja Chonburin maakunnan poliisista teki ratsian Posh 69 -yökerhoon Soi Bongkotissa Etelä-Pattayalla aikaisin tänä aamuna laillisen sulkemisajan 2 (00. joulukuuta) tienoilla.rd).

Chonburin provinssin poliisin apulaiskomentaja eversti Jakkapan Kittisiriphonkun kertoi Pattaya Newsille: ”Yli 100 juhlijaa löydettiin juovan alkoholia ja tanssivan. Seitsemän ihmistä sai positiivisen huumetestin, joista neljä oli miestä ja kolme naista. Ratsia tällä kertaa seurasi edellistä ratsiaa 28. marraskuutath"

Lue lisää aiemmasta tarinastamme alla olevasta linkistä.

Pattayan poliisi pysäytti Posh 69 Clubin, koska se avattiin laillisen sulkemisajan jälkeen kello 2. Poliisin raporttien mukaan 15 juhlijaa ja henkilökuntaa saivat positiivisia huumetestejä. Pattayan poliisi ilmoitti ehdottavansa Chonburin kuvernöörille tapahtumapaikan sulkemista pysyvästi.

”Tällä kertaa yökerho oli kutsunut asiakkaita syntymäpäiväjuhliin Facebook-sivunsa kautta. Seitsemän ihmistä, joiden testi oli positiivinen laittomien huumeiden suhteen, ja henkilö, joka väitti olevansa johtaja, mutta emme usko olevan todellinen johtaja tai omistaja, vietiin Pattayan poliisiasemalle, eversti Jakkapan selitti.

”Nin sanottu manageri on syytettynä viihdepaikkojen laittomasta avaamisesta, luvattomasta alkoholin myynnistä ja laittomien huumeiden käytön sallimisesta tapahtumapaikalla. Ehdotamme Chonburin kuvernöörille tapahtumapaikan sulkemista vähintään lain sallimaksi viideksi vuodeksi, eversti Jakkapan lisäsi.

Pattaya News totesi, että poliisi ei tunnistanut pidätettyjen nimiä ja että lainvalvontaviranomaiset olivat myös sanoneet edellisessä ratsastuksessa viime viikolla, että he aikoivat myös kuvernööriä sulkea tapahtumapaikan viideksi vuodeksi.

Samaan aikaan, Poliisi teki ratsian myös yökerhoon Pattaya Walking Streetillä sen jälkeen, kun se oli ollut auki laillisen sulkemisajan jälkeen kello 2:00 ja myyneen barakua, joka tunnetaan myös nimellä shisha tai vesipiippu, joka on laitonta Thaimaassa.

 

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.