Poliisi teki ratsian Pattaya Walking Streetin yökerhoon sen jälkeen, kun sen väitetään olevan auki laillisen ajan jälkeen ja myyneen vesipiippua

Pattaya -

  Poliisi teki ratsian yökerhoon Pattaya Walking Streetillä sen jälkeen, kun se oli ollut auki laillisen sulkemisajan jälkeen kello 2:00 ja myyneen barakua, joka tunnetaan myös nimellä shisha tai vesipiippu, joka on laitonta Thaimaassa.

Pattayan kaupungin poliisin ja Chonburin maakunnan poliisin ryhmä teki ratsian Flexx Clubiin Pattaya Walking Streetillä Etelä-Pattayalla aikaisin tänä aamuna noin klo 3 (00. joulukuuta).

Chonburin provinssin poliisin apulaiskomentaja eversti Jakkapan Kittisiriphonkun kertoi Pattaya Newsille "Yökerhossa löydettiin yli 150 thaimaalaista ja ulkomaalaista juomassa ja tanssimassa. Jotkut heistä käyttivät barakua, joka on laitonta Thaimaassa auttaakseen pitämään ihmiset terveinä, koska putket ja savu voivat aiheuttaa keuhko-ongelmia. Ulkomaalaisten passit ja thaimaalaiset henkilökortit tarkastettiin.”

"Yökerhon johtaja, jota emme ole toistaiseksi tunnistaneet lehdistölle, vietiin Pattayan poliisiasemalle haastatteluun ja keskusteluun. Olemme takavarikoineet 16 sarjaa barakuja. Johtajaa syytetään viihdepaikan avaamisesta laillisen ajan 2 jälkeen, alkoholin myymisestä laillisen ajan ylittämisestä ja barakun laittomasta myymisestä.

 

Yökerhoon tehtiin ratsio jo heinäkuussa. Pattayan kaupungin poliisi yhdessä huumevalvontalautakunnan (ONCB) lainvalvontaviranomaisten kanssa suoritti ratsian viihdekeskukseen "Flexx Club" Walking Streetillä 24. heinäkuuta 2022.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2022!

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.