Pattayan poliisi tutkii myöhäisillan ryhmätaistelua Walking Street Gogon edustalla, yhtä henkilöä puukotettiin, epäilty luovuttaa itsensä

Pattaya -

  Pattaya Walking Streetin naispuolisten työntekijöiden kerrottiin murtautuneen katutappeihin tänä aamuna suullisen riidan jälkeen, joka kärjistyi fyysiseksi konfliktiksi ja levisi laajempaan ihmisryhmään ja sivullisiin, mukaan lukien läsnä olevien poikaystävät ja vartijat.

Yksi tuntematon henkilö puukotettiin ja loukkaantui tapahtuman aikana, ja puukotuksesta epäilty on sittemmin kääntynyt Pattayan poliisiksi itsepuolustukseksi.

Pattayan kaupungin poliisille ilmoitettiin tapauksesta kello 2 varhain tänä aamuna (30. joulukuutard). He ja Pattaya News saapuivat paikalle gogon sisäänkäynnille lähellä Walking Streetin Beach Roadin päätä. Pattayan poliisi salasi gogon nimen odottaessaan tapauksen lisätarkastelua.

Paikalla olleet silminnäkijät, jotka pyysivät pysyäkseen nimettöminä, kertoivat Pattaya Newsille, että kaksi naispuolista go-go-työntekijää nimeltä "Pum" ja "Fon" riitelivät ja tappelivat kadulla gogon edessä sulkemisen jälkeen. Pum soitti poikaystävälleen auttamaan häntä ongelmassa ennen kuin hän saapui paikalle. Kiistan tarkka luonne oli epäselvä, eivätkä osapuolet keskustelleet siitä pitkään lehdistön tai lainvalvontaviranomaisten kanssa.

Pumin poikaystävä väitteli sitten tilanteesta miespuolisten gogo-työntekijöiden kanssa ennen kuin fyysinen yhteenotto puhkesi, ja molemmat osapuolet syyttivät toista tappelun aloittamisesta. Useat osapuolet törmäsivät Soi 15:een ja yhtä henkilöä puukotettiin. Tämä henkilö, jonka henkilöllisyyttä poliisi ei salannut, hakeutui myöhemmin lääkärinhoitoon.

Paikalla olevat lainvalvontaviranomaiset kuvailivat kohtausta "kaoottiseksi", ja kuvaukset yllyttäjistä ja vastuuhenkilöistä vaihtelivat todistajittain. Pattayan poliisi tarkasti CCTV:n tunnistaakseen tappelun pahantekijät, mutta puukotuksesta epäilty ilmoittautui myöhemmin tänä iltapäivänä, 3. joulukuuta.

Pattayan kaupungin poliisipäällikkö eversti Kunlachart Kunlachai kertoi Pattaya Newsille, että tänä iltapäivänä (3. joulukuutard) mies, jonka poliisi tunnisti lehdistölle vain Mr. Warayut, 30, ja hänen tuntematon tyttöystävänsä ilmoittautuivat Pattayan kaupungin poliisille.

Mr. Warayut kertoi poliisille: "Odotin tyttöystäväni lopettavan työnsä tuodakseni hänet kotiin lähelle gogoa. Tyttöystäväni on Pumin ja Fonin kollega, mutta ei ollut tappelun yllyttäjä. Hän yritti pysäyttää ne, jotka taistelivat ja lieventää tilannetta, mutta tyttöystäväni kimppuun hyökkäsi sitten joukko miehiä kaaoksessa. Yritin auttaa häntä pakenemaan kaaoksesta, mutta ne miehet hyökkäsivät ja ajoivat perässäni.

– Tartuin keittiöveitseen, jonka joku on pudonnut kadulle lähistöllä. Puukotin jotakuta satunnaisesti suojellakseni itseäni ennen kuin pakenin heiltä. Esitin itseni poliisille, koska halusin todistaa, että tämä oli itsepuolustusta. En halua satuttaa ketään, yritin vain suojella itseäni ja tyttöystävääni ja tilanne karkasi käsistä.

Poliisi jatkaa tutkintaa jatkotoimia varten ja kutsuu asianosaiset kuulusteluihin ja syytteeseen. CCTV:tä tarkastellaan lisää ja keskustelua käydään gogon henkilökunnan ja johdon kanssa taisteluun ja puukotukseen johtaneiden tapahtumien järjestyksen määrittämiseksi.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.