Pienessä osassa Central World -ostoskeskusta Bangkokissa syttyy tulipalo, ja sadat ostajat evakuoivat

KUVA: Twitter @PetTaxiTH

Bangkok -

  Pienellä alueella Central World -ostoskeskuksessa Bangkokissa syttyi tulipalo tänään iltapäivällä. Henkilövahinkoja tai kuolemantapauksia ei raportoitu.

Palomiehet saivat ilmoituksen tulipalosta tänään (4.) noin kello 00rd). Pienestä kauppakeskuksen osasta nousi savua. Vartijat, palomiehet ja ostoskeskuksen henkilökunta evakuoivat nopeasti satoja ostajia kauppakeskuksesta.

Kello 5 nopeasti reagoineet palomiehet saivat palon lopulta hallintaan. Henkilövahinkoja tai kuolemantapauksia ei raportoitu.

Tässä vaiheessa tutkivat palomiehet uskovat, että tuli sai alkunsa oikosulusta pienissä hehkulampuissa, joita käytetään kauppakeskuksen joulukuusen koristeluun. Oikeuslääketieteellinen poliisi tutkii kuitenkin edelleen palon tarkkaa syytä, ja tutkijat varoittivat yleisöä olemaan tekemättä välittömiä johtopäätöksiä.

Tämä on vielä kehittyvä tarina ja sitä päivitetään, jos lisätietoja julkaistaan.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.