Bangkok toivottaa tervetulleeksi Air Canadan kausiluonteisen suoran lennon Vancouverista

TAT:n lehdistötiedote –

TAT mainostaa "Visit Thailand Year 2022-2023: Amazing New Chapters" -tapahtumaa Kanadan markkinoilla painottaen mielekkäitä matkakokemuksia.

Bangkok, 3. joulukuuta 2022 – Air Canadan ensimmäinen välilaskuton lento Vancouverista laskeutui Bangkokin Suvarnabhumin lentokentälle tänä aamuna, mikä merkitsi virstanpylvästä Pohjois-Amerikan ja Thaimaan väliselle uudelle saavutettavuudelle.

Erikoistervetulotilaisuudessa olivat läsnä HE tri Sarah Taylor, Kanadan suurlähettiläs Thaimaassa, Mr. Chadchart Sittipunt, Bangkokin kuvernööri, Mr. Siripakorn Cheawsamoot, kansainvälisen markkinoinnin apulaiskuvernööri Euroopassa, Afrikassa, Lähi-idässä ja Amerikassa, Thaimaan matkailuviranomainen (TAT) ja Virgilio Russi, Air Canadan kansainvälisen myynnin johtaja.

Herra Siripakorn sanoi “Tämä suora Vancouver-Bangkok -palvelu tasoittaa tietä monille uusille keskinäisille kumppanuuksille Kanadan ja Thaimaan matkailualan välillä. Se vahvistaa myös Thaimaata suosituna kaukoliikenteen lomakohteena Pohjois-Amerikasta tuleville matkailijoille.â€

Air Canadan viimeisimmän Vancouver-Bangkok-lennon arvioidaan lisäävän lentopaikkakapasiteettia Pohjois-Amerikasta Thaimaahan noin 5,000 XNUMX matkustajapaikalla kuukaudessa.

Lento lennetään neljä kertaa viikossa 298-paikkaisella Boeing 787-900 Dreamliner -koneella. Lentoaika on 13-16 tuntia yhteen suuntaan.

Vancouver-Bangkok -palvelu tarjoaa esteettömyysvaihtoehtoja Thaimaahan matkustajille Kanadasta sekä 14 Yhdysvaltain kaupungista, joista on suora lento Vancouveriin Air Canadalla. Lentoyhtiö lentää myös Toronton ja Montrealin solmukohdista 60 Yhdysvaltain kaupunkiin.

Lennon avulla Pohjois-Amerikasta tulevat matkustajat voivat paeta talvea ja nauttia Thaimaasta parhaimmillaan vuotuisen viileänä vuodenaikana sen lämpimän ja aurinkoisen sään sekä lämpimän thaimaalaisen vieraanvaraisuuden ansiosta, Siripakorn lisäsi.

TAT mainostaa "Visit Thailand Year 2022-2023: Amazing New Chapters" -tapahtumaa Kanadan markkinoilla, ja se on suunnattu kaikille segmenteille, mukaan lukien sukupolvi Z (Post Millennial), Millennials tai sukupolvi Y, sukupolvi X ja suuret ikäluokat.

Pääpaino on merkityksellisissä matkakokemuksissa, jotka korostavat upeita Thaimaan NFT-tuotteita – luonto säilytettäväksi, ruoka tutkittavaksi ja thaimaallisuus löydettäväksi.

Mainostaakseen uutta Vancouver-Bangkok -palvelua TAT isännöi Air Canadan tuella perhematkan 10 median osallistujalle ja vaikuttajalle Kanadasta 1.-13. Matka sisältää mielekkäitä matkakokemuksia Bangkokissa, Chiang Maissa, Krabissa ja Phuket.

TAT on tehnyt tiivistä yhteistyötä Air Canadan kanssa edistääkseen Thaimaan matkailua. Aiempiin toimiin kuului myynninedistämistoimia, markkinointitapahtumia ja -aloitteita sekä perhematkoja kaupan ja median parissa. Vuodelle 2023 on suunnitteilla useita yhteisiä kuluttaja- ja kauppakampanjoita.

Kanada on Thaimaan toiseksi suurin markkina-alue Amerikasta. Tammikuusta syyskuuhun 2022 Thaimaa otti vastaan ​​39,950 72,000 kanadalaista turistia, ja määrän odotetaan nousevan yli 18 76,000:een vuoden loppuun mennessä. Kanadalaisten turistien keskimääräinen oleskeluaika on XNUMX päivää, ja matkakulut ovat XNUMX XNUMX bahtia.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==--

Älä unohda tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostiviestissä. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.