Amazing Thailand Fest 2022 Saudi-Arabiassa vahvistaa Saudi-Thai-matkailuyhteistyötä

TAT:n lehdistötiedote -

Riadin tapahtumat, mukaan lukien Amazing Thailand Networking Lunch 2022, mainostavat Thaimaata lääkintä-, terveys- ja hyvinvointikohteena, rannoilla ja Saudi-Arabian lähtevän matkailun ostoskohteina.

Riad, 2. joulukuuta 2022 – Ensimmäinen Amazing Thailand Fest 2022 yhdessä Amazing Thailand Networking Lunch 2022 -tapahtuman kanssa Riadissa on toinen tärkeä askel Saudi-Arabian ja Thaimaan keskinäisen matkailun edistämisessä.

HE Mr. Phiphat Ratchakitprakarn, matkailu- ja urheiluministeri sanoi, "Kun Thaimaa ja Saudi-Arabia palasivat diplomaattisuhteisiin tämän vuoden tammikuussa, Thaimaan matkailuala on koordinoinut pyrkimyksiään mainostaa Thaimaata Saudi-matkailijoiden suosimana kohteena useiden toimintojen, kuten Amazing Thailand Fest ja Networking Lunch -tapahtumien avulla."

Thaimaan matkailuviranomaisen (TAT) järjestämä Amazing Thailand Fest 2022 järjestetään Riyadh Pak Mall -ostoskeskuksessa 1.-3.

Tapahtumassa esitellään TAT:n uusimmat Amazing Thailand NFT -tuotteet – luonto säilytettäväksi, ruoka tutkittavaksi ja thaimaallisuus löydettäväksi – kulttuuriesitysten ja tee-se-itse-toimintojen kautta.

Saatavilla on myös etuoikeuksia ja tarjouksia Thaimaan terveydenhuoltolaitoksilta, hotelleilta ja teemapuistoilta, Thai Airways Internationalilta (THAI) ja Thailand Privilege Cardilta sekä Saudi-Arabian matkatoimistoilta.

Samaan aikaan Amazing Thailand Networking Lunch 2022, joka pidettiin 1. joulukuuta Riadissa, kohotti Thaimaasta imagoa lääketieteen keskuksena ja maailmanluokan hyvinvointikohteena. Tapahtuma esitteli laajan valikoiman Thaimaan terveys- ja hyvinvointikokemuksia ja edisti Phuketin pyrkimystä isännöidä Specialized Expoa vuonna 2028.

Mr. Yuthasak Supasorn, TAT:n kuvernööri sanoi "Amazing Thailand Fest ja Networking Lunch 2022 -tapahtumat Riadissa ovat joukko aloitteita, jotka TAT on koonnut lisätäkseen Saudi-Arabian matkailuteollisuutta ja turistien tietoisuutta Thaimaasta maailmanluokan lääketieteen, terveyden ja hyvinvoinnin, rantojen ja ostosten kohteena. ”

Viimeisimpiä aloitteita olivat Amazing Thailand Roadshow to Saudi-Arabiaan toukokuussa. Samassa kuussa TAT allekirjoitti MOC:n Saudi-Arabian lippuyhtiön Saudian kanssa ja toisen MOC:n Almosaferin kanssa, joka on Saudi-Arabian ja Kuwaitin suurin online-matkatoimisto.

Kesäkuussa TAT ja Saudia järjestivät Thaimaan perhematkan saudiarabian matkatoimistoille Thailand Travel Mart Plus 2022 -tapahtuman aikana Phuketissa. Toinen perhematka järjestettiin myös saudimedialle ja vaikuttajille.

Muita aloitteita olivat yhteinen myynninedistäminen WEGO:n ja Saudian kanssa.

TAT hyödyntää uusinta matkailumarkkinointikampanjaansa, Visit Thailand Year 2022: Amazing New Chapters, Saudi-Arabian markkinoilla uuden lähteen matkailumarkkinana, jolla on hyvät kasvumahdollisuudet Thaimaassa keskittymällä kaikkiin segmentteihin, mukaan lukien milleniaalit, ensivierailut, lääketiede ja terveys sekä hyvinvointia ja perhettä.

1.-3 Thaimaassa kävi 2022 76,216 saudituristia, mikä on yli 100 prosenttia enemmän kuin koko vuonna 2019, jolloin saudimatkustajan määrä oli 36,783 3.2 ja Thaimaan bahtitulot olivat XNUMX miljardia.

Saudi-matkailijat vierailivat Thaimaassa pääasiassa sairaanhoidon ja hyvinvoinnin vuoksi. Markkinoinnin viisi suosituinta kohdetta olivat Bangkok, Phuket, Pattaya, Phang-nga ja Krabi.

Lentoliikenteen osalta Saudi-Arabian lippuyhtiö Saudia lentää kolme lentoa viikossa Jedda-Riad-Bangkok-reitillä ja neljä lentoa viikossa Jedda-Bangkok-reitillä. Samaan aikaan Thaimaan kansallinen lentoyhtiö THAI lentää neljä lentoa viikossa Bangkok-Jeddah-reitillä. Lisäksi Emirates, Qatar Airways ja Etihad Airways liikennöivät useita lentoja Riadista ja Jeddahista.

1 ja 0 välisenä aikana saudituristit ovat oikeutettuja 2022 päivän oleskeluun viisumia (VOA) varten.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.