Kaksi transsukupuolista epäiltyä pidätettiin Pattaya Beachillä, kun he yrittivät varastaa venäläisen turistin kultaisen kaulakorun

Pattaya -

Pattayan turistipoliisi väijytti kahta väitettyä kultakaulakoruvarkautta ja pidätti heidät heidän yrittäessään varastaa venäläisturistia aikaisin tänä aamuna, 2. joulukuuta.

Pattayan turistipoliisin poliisipäällikkö Pol. Everstiluutnantti Pichaya Kheawpluang määräsi alaisensa tarkkailemaan Pattaya Beach Roadilla viipyviä transsukupuolisia henkilöitä sen jälkeen, kun raporttien mukaan transsukupuolisten epäiltyjen useista taskuvarkausrikoksista oli ilmoitettu.

Kolmen aikoihin poliisit huomasivat kaksi transsukupuolista epäiltyä lähestyvän ulkomaalaista turistia. Epäillyt ahdistelivat turistia seksuaalisesti halaamalla häntä ja häiritsemällä hänen huomionsa samalla kun yksi salaa avasi hänen kultakaulakorunsa ennen kuin lähti pois, poliisi kertoi.

Turisti tunnistettiin herra Artem Kurisev, 24-vuotias Venäjän kansalainen. Turistipoliisi seurasi kahta epäiltyä, jotka myöhemmin tunnistettiin Kittiphan Bamrachkheniksi, 38, ja Aniwat Sathornratiksi, 29, ja pidätti heidät. Poliisi kertoi saaneensa epäillyt kiinni, kun he pitivät vielä Kurisevin kultaista kaulakorua kädessään.

Kittiphan ja Aniwat pidätettiin Pattayan poliisiasemalla epäiltynä varkaudesta. Turistipoliisi palautti turistin kaulakorun, joka myös varoitti häntä pukeutumasta näyttäviin koruihin myöhäisillan kävelyllä.

20. marraskuuta an Intialaisen turistin kultainen kaulakoru myös varastettiin.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

[uutiskirje

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.