Thaimaan kansanterveysministeri sanoo olevansa "asetettu" sen jälkeen, kun lapset huomasivat tupakoinnin Pattaya Beachillä

Pattaya -

  Thaimaan kansanterveysministeri ja marihuanan dekriminalisoinnin tärkein kannattaja Anutin Charnvirakul sanoi, että hänet perustettiin sen jälkeen, kun kuva 9-10-vuotiaista lapsista, jotka tupakoivat kannabista Pattaya Beachillä, levisi thaimaalaisen sosiaalisessa mediassa.

Kuva ryhmästä nuoria lapsia, jotka polttivat kannabista bambubongista, nousi otsikoihin tänään 2. joulukuuta sen jälkeen, kun huolestunut kansalainen, 35-vuotias Krittiwat Matrong, julkaisi sen Facebookissa, joka käveli ryhmän ohi Pattaya Beachillä.

Lapset olivat Krittiwatin mukaan 9- ja 10-vuotiaita, ja he olivat kodittomia ja heillä ei ollut vanhempia. Tuntematon 25-vuotias mies oli heidän kanssaan, pilkkomassa kannabista ja luovuttamassa sen lapsille kätevästi polttamaan bambubongista, Krittiwat kertoi.

Krittiwat kirjoitti Facebookissaan: "Katsokaa kuinka pitkälle olemme tulleet, 9- ja 10-vuotiaat lapset polttavat kannabista nykyään. Mitä yhteiskunnallemme tapahtuu? Mitä viranomaiset tekevät?…”

Nettimiehet ovat huolissaan lasten hyvinvoinnista, koska kannabiksen tupakointi näin nuorena voi olla haitallista. Tapaus herätti myös oppositiopoliitikkojen vaatimuksia kannabiksen uudelleen kriminalisoimisesta.

Vastauksena Phraen maakunnassa vieraileva kansanterveysministeri Anutin Charnvirakul totesi, että jokainen, joka tarjosi kannabista lapsille, oli rikkonut sääntöjä, joiden mukaan ei saa myydä alle XNUMX-vuotiaille, ja hänet on pidätettävä. Säännöissä määrättiin selvästi, että kannabis on kielletty lapsille.

Anutin suhtautui kuitenkin epäilevästi tapaukseen ja sanoi, että se oli saatettu horjuttaa häntä tuntemattomista syistä. Ministeri korosti, että kannabista ei ole koskaan tarkoitettu virkistystarkoituksiin.

Sillä välin viimeisimmän päivityksen mukaan Pattayan poliisi löysi lapset nukkumasta rannalla tänään, 2. joulukuuta, puolenpäivän aikoihin ja vei heidät Banglamungin sairaalaan. Poliisi paljasti, että lapset pakenivat kodittomien lastenkeskuksesta.

Kaksi lasta siirrettäisiin takaisin keskustaan, mutta tällä kertaa asiaankuuluvat viranomaiset seurasivat heitä tarkasti. Chonburin lastenkeskuksen johtaja Natthamon Kijdamrongkul sanoi, että lapset pakenivat keskustasta käyttäytymisensä vuoksi. Hän yritti kysyä, mistä he saivat kannabiksen, mutta he kieltäytyivät kertomasta.

Lapsilla oli myös lemmikkikoira, joka näytti olevan heidän paras ystävänsä, TPN toteaa. Koira sai mennä heidän kanssaan.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.