Pattayan poliisi ja kansanterveysministeriö tarkastavat kannabiskauppoja ja varoittavat nykyisistä säännöistä

Pattaya-

Pattayan kaupungin poliisi, turistipoliisi ja kansanterveysministeriö tarkastivat useita kannabiskauppoja Pattayalla tänä iltana 2. joulukuuta 2022 tarkistaakseen Thaimaassa hiljattain käyttöön otettujen tiukempien sääntöjen noudattamisen.

Uudet säännöt ja määräykset sisältävät tupakoinnin kieltämisen kaupoissa, vaikka jotkut tapahtumapaikat ovat olleet luovia ja ovat asentaneet erilliset tupakointihuoneet, jotka eivät kuulu pääliiketoimintaan. Poikkeuksia on saatavilla myös asianmukaisen lääkintähenkilöstön päivystyksessä, mutta teoriassa vain lääketieteellisiin tarkoituksiin.

Käynnissä tarkastettiin lupia, joissa ei raportoitu poikkeavuuksia, ja myös varoitettiin paikkoja, etteivät ne yritä löytää harmaita alueita, jotta asiakkaat voisivat tupakoida myymälöissä.

Lisäksi kannabiskaupan henkilökuntaa varoitettiin myymästä alle XNUMX-vuotiaille asiakkaille. Huomio tähän asiaan nousi huomattavasti aiemmin tänään kun viruskuvat kodittomista lapsista, jotka polttivat kannabista Pattaya Beachillä, jaettiin laajalti.

Tämäniltaiset vierailut olivat tarkastavien virkamiesten mukaan ensisijaisesti opettavaisia, mutta he varoittivat, että jos tapahtumapaikat rikkovat sääntöjä, he voivat saada jopa vuoden vankeustuomion ja/tai jopa 20,000 XNUMX bahtin sakot.

Thaimaan poliitikot jatkavat väittelyä lopullisista kannabislakeista, ja jotkut oppositio haluavat edelleen tehdä kasvista täysin laittomaksi. Kannabis dekriminalisoitiin Thaimaassa tämän vuoden kesäkuun alussa, mutta se on ollut edelleen poliittinen kuuma painike.

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/