Pattayan moottoripyörätaksit pitävät mielenosoituksen ja vaativat lisätoimia luvattomia kyytiosuussovellusten kuljettajia vastaan

Pattaya -

  Pattayan moottoripyörätaksit vaativat luvattomien kyytia käyttävien sovellusten kuljettajien tukahduttamista, koska he olivat varastaneet "heidän" matkustajansa.

Yli 100 moottoripyörätaksin kuljettajaa liittyi torstaina 1. joulukuuta mielenosoitukseen ja ratsasti Pattayan kaupungintalolle kehottaakseen asianomaisia ​​viranomaisia ​​ryhtymään toimiin laittomia kyytiosuussovelluskuljettajia vastaan.

Pattayan apulaispormestari Wuttisak Rueimkitkanille osoittamassaan avoimessa kirjeessä protestoivat ratsastajat väittivät sovellusajureiden:

  1. He eivät olleet rekisteröineet ajoneuvojaan joukkoliikenteeseen
  2. Ei joukkoliikennelupaa tai taksivakuutusta
  3. Matkustajien varastaminen laillisilta kuljettajilta perimällä alhaisempia hintoja kuin Pattayan kaupungintalon julkisen liikenteen säännöissä on sovittu

Pattaya News huomauttaa, että kaikki kolme asiaa ovat laillisia vaatimuksia kyydissä oleville kuljettajille, jotka noutavat matkustajia. Kyytiosakeyhtiöt ovat tietoisia näistä vaatimuksista, mutta ovat jatkuvasti pyytäneet Thaimaan hallitukselta lisää aikaa saada kaikki ratsastajansa laillisiksi ja varoittavat, että jos niitä noudatetaan voimakkaasti, he menettäisivät suurimman osan kuljettajistaan ​​ja aiheuttaisivat negatiivisen asiakaskokemuksen.

Mielenosoittajat sanoivat haluavansa lainvalvontaviranomaisten pidättävän ja sakottavan laittomat kuljettajat.

Toistaiseksi Wuttisak sanoi vievänsä asian kaupunginvaltuustolle, jossa hän kutsuu kaikki asiaankuuluvat virastot koolle keskustelemaan optimaalisesta ratkaisusta. Kaupunki on, kuten Wuttisak huomautti, äskettäin järjestänyt kampanjan, jossa tarkastettiin Bolt-kuljettajia, ja havaittiin, että lähes kaikilla pysäytetyillä ei ollut asianmukaista lupaa.

Napsauta tai napauta tätä saadaksesi lisätietoja kyseisestä kampanjasta.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.