Kaksi ihmistä ammuttiin ja haavoittui Walking Streetin lähellä Pattayan katutappelussa

Pattaya -

Kaksi miestä ammuttiin ja haavoittui, kun Pattayan riita muuttui väkivaltaiseksi tappeluksi.

Lakiviranomaiset ja pelastajat ryntäsivät pysäyttämään katutaistelun, joka syttyi Mueang Pattaya Eight Schoolin takana Pattaya Second Roadilla tänään, vain muutaman metrin päässä Walking Streetistä, 1. joulukuuta. Klo 3 poliisit saapuivat paikalle ja löysivät kaksi miestä, herra Tontrakarn Phasuk, 46, ja herra Disorn Tokhan, 22, makaamassa Second Roadilla hotellin ja intialaisen ravintolan edessä vuotaen voimakkaasti verta.

Useat todistajat, mukaan lukien useat intialaiset turistit, olivat lähellä järkyttyneitä suurella matkailualueella tapahtuneesta tapauksesta.

Tontrakarn sai syvän haavan päähän ja yhden ampumahaavan oikeaan käteensä, kun taas Disorn sai ampumahaavan reisiensä. Poliisi löysi maasta 30 cm pitkän veitsen, jossa oli veritahrat, sekä kaksi moottoripyörää, jotka epäillyt jättivät paikalle.

Tontrakarn kertoi poliisille, että hänellä oli aiemmin riita toisen ryhmän kanssa nimettömässä pubissa, koska hän katsoi häntä "väärällä katseella", ja oli haastanut tapaamaan heidät tänne ratkaisemaan riidan. Tontrakarn ja Disorn tulivat yksin, mutta epäillyt saapuivat yllättäen neljän miehen jenginä, aseistettuna veitsellä ja pistoolilla.

Sanomatta sanaakaan, Tontrakarnin mukaan epäillyt syyttivät kahta miestä ja kuulemma löivät Tontrakarnin päähän veitsellä ja ampuivat häntä ja hänen ystäväänsä ja lähtivät sitten.

Tapauksen tuntematon silminnäkijä kertoi poliisille, että hän tallensi tilanteen puhelimellaan ja antaisi sen poliisille. Kuvamateriaalia ei ole tässä vaiheessa julkaistu tiedotusvälineille poliisitutkinnan ajaksi.

Uhrit kuljetettiin läheiseen sairaalaan. Lakiviranomaiset oli jo lähetetty etsimään neljää epäiltyä.

Pattaya News julkaisee lisää päivityksiä tähän tarinaan, kun niitä tulee saataville.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.