Yksi matkustaja kuoli ja 9 loukkaantui, kun nosturin koukku törmäsi minibussiin Chonburissa

KUVA: Khaosod

Ban Bueng, Chonburi -

  Nainen kuoli ja yhdeksän muuta matkustajaa loukkaantui, kun autonosturin riippuva heilurikoukku osui minibussiin ja kaatui sen Ban Buengin alueella keskiviikkona 30. marraskuuta.

Onnettomuuteen reagoineiden pelastajien mukaan yhteentörmäys tapahtui noin kello 8 Chonburi-Ban Bueng Roadilla Nong Samsarkin osa-alueella.

Minibussi löydettiin kaatuneena pysäköidyn nosturiauton läheltä Soi Pathomphornin sisäänkäynnistä. Pelastajat löysivät nosturin koukun tieltä bussin takaosasta.

Yksi nainen makasi minibussin hylkyssä useita vakavia vammoja. Nainen ei selvinnyt hengissä huolimatta yrityksistä elvyttää häntä. Hänen nimensä paljastettiin myöhemmin rouva Pannipa Phuanghomina, 32-vuotiaana Prachuap Khiri Khania kotoisin olevana.

Minibussin kuljettaja, joka tunnistettiin vain Sombooniksi, kertoi poliisille kuljettavansa 10 matkustajaa Bangkokista Tratin maakuntaan. Onnettomuuspaikalla nosturi oli yhtäkkiä noussut sivukadulta koukkunsa roikkuessa kauas sen edessä.

Munkki, joka oli yksi Somboonin matkustajista, huusi varoituksen, mutta oli liian myöhäistä. Koukku törmäsi sitten minibussin kattoon. Pelastajien mukaan kuolleen uhrin lisäksi yhdeksän muuta matkustajaa loukkaantui.

Nosturinkuljettaja, joka tunnetaan vain nimellä Thongchai, sanoi olevansa menossa päätielle palatakseen Bang Saenin alueella sijaitsevaan yrityksen rakennukseen.

Chonburin lakimiehet tutkivat CCTV-materiaalia tieltä ryhtyäkseen oikeustoimiin.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.