Yli 180 katumyyjää aikoo liittyä Pattaya Walk and Eat -festivaaliin 10. joulukuuta - 29. tammikuuta

KUVA: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อะสื่อะสื่อษษัท

Pattaya -

  Tuleva Pattaya Walk and Eat -festivaali tulee varmasti olemaan vilkasta, sillä yli 180 katuruokamyyjää, erityisesti mereneläviä myyviä, on tulossa festivaaleille, sanoi Pattayan pormestari Poramase Ngampiches 1. joulukuuta 2022.

Katutoriteeman alaisena festivaalin tarkoituksena on auttaa paikallisia myyjiä Nakluan vanhankaupungin Nakluan kalatorilla tienaamaan ylimääräistä rahaa pandemian aikana vuosien hiljentyessä. Festivaali järjestettiin yhteistyössä Lan Pho-, Old Naklua Market-, Praisanee- ja Chong Lom -yhteisöjen kanssa. 

Pormestarin mukaan paikalla on peräti 180 tuoreisiin kala- ja äyriäisruokiin keskittyvää katumyyjää, joista valita, sekä konsertteja, kulttuuritapahtumia, toimintaa lapsille ja runsaasti esityksiä. 

Tilan rajallisuuden vuoksi esitysten päälava siirretään kuitenkin Saphan Yawn -sillalle. Lukuisten katsojien odotetaan saapuvan paikalle katsomaan opiskelijoiden esityksiä ja konsertteja joka viikonloppu 10. joulukuuta - 29. tammikuuta. 

Walk and Eat -festivaali on avoinna vierailijoille klo 4-10. Ilmainen pysäköinti on tarjolla Amorn Nakorn -torilla ja Sawang Boriboon -pelastajasäätiössä. Lisää kuvia saat napsauttamalla tätä!

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.