Kambodžalainen työntekijä Sri Rachassa joutuu terästankoon töihin työskennellessään

Sriracha -

  Terästankoja valmistavassa tehtaassa työskentelevä epäonninen kambodžalainen työntekijä joutui pakaraan terästankoon. 

Kauhea onnettomuus tapahtui nimettömässä tehtaassa Sri Rachan Nong Khamin osa-alueella Chonburissa. Terästanko tunkeutui miehen pakaroiden läpi ja työntyi ulos hänen vasemmasta reidestä, Sri Rachan pelastajien mukaan eilen 30. marraskuuta tapaukseen vastanneen. 

Mies oli kambodžalainen työntekijä. Hänen nimeään ei voitu tunnistaa. Pelastajien oli leikattava sauva lyhyemmäksi kuljettaakseen hänet Laem Chabangin sairaalaan, jossa jäljellä oleva sauva poistettiin hänen ruumiistaan.

Mies on toistaiseksi ollut sairaalahoidossa. Hänen ystävänsä sanoivat, että mies saattoi kompastua johonkin ja pudota tangolle hänen takanaan. Hänen vammansa ei ollut raporttien mukaan hengenvaarallinen, mutta varmasti epämukava. 

KUVA: SundailyNews Online

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.