50-vuotias mies murskattiin kuoliaaksi kaivinkoneessa Sattahipissa

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Sattahip, Chonburi -

  50-vuotias mies Sattahipissa kuoli putottuaan kaivinkoneestaan ​​ja murskattuaan kuoliaaksi.

Eilen, 30. marraskuuta, noin klo 3 Sattahipin poliisille ilmoitettiin traagisesta onnettomuudesta Soi Hoop Khao Sawanissa Bang Sarayn osa-alueella Sattahipissa, ja se lähti tutkimaan tapahtumapaikkaa.

Uhri, 50-vuotias Atthaphon Thongnak, oli juuttunut tiukasti kaatuneen kaivinkoneen alle. Poliisin mukaan hän makasi ylösalaisin liassa. Uhri julistettiin kuolleeksi tapahtumapaikalla.

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Onnettomuuden silminnäkijä, Mr. Chamlong Bamrungsub, kertoi poliisille, että Atthaphon yritti ajaa kaivinkoneella kuorma-auton päälle, kun kaivinkone menetti tasapainon ja kaatui. Uhri putosi ulos ohjaamosta ja puristui kuoliaaksi, Chamlong sanoi.

Uhrin ruumis kuljetettiin paikalliseen sairaalaan odottamaan perhettään. Sattahipin poliisi ilmoitti kuulustelevansa todistajaa saadakseen lisätietoja onnettomuuden aiheuttajista.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.