PÄIVITYS: Pattaya-juoksuksi epäilty tapaa brittiläisen uhrin pyytääkseen anteeksi, väittää, ettei hän paennut

Pattaya -

Törmäyksestä epäilty, joka törmäsi 74-vuotiaaseen brittiläiseen jalankulkijaan, ilmoittautui Pattayan poliisille ja pyysi anteeksi uhrilta. Hän kuitenkin väitti, ettei hän paennut.

Edellinen tarinamme:

74-vuotias brittiläinen jalankulkija loukkaantui useita vammoja lava-auton törmäyksessä Pattayan suojatiellä. Pakettiauton kuljettaja on edelleen karkuteillä.

Nyt päivitykseemme:

Pol. Kapteeni Chonlawit Athipansi paljasti Pattaya Newsille, että valkoisen Isuzu D-Max -avoauton kuljettaja, joka ajoi punaiseen valoon ja törmäsi herra Peter Palmeriin maanantaina, vain antautui Pattayan poliisiasemalla eilen 29. marraskuuta.

Pattayan poliisi paljasti epäillyn nimen Methanus Leeliangina, 61. Häntä syytettiin holtittomasta ajamisesta ja muiden vahingon aiheuttamisesta, vaikka Methanus väitti, ettei hän aikonut paeta. Jäi kuitenkin epäselväksi, miksi hän poistui paikalta.

Sitten poliisi kutsui Methanuksen Palmerin asuntoon anteeksipyyntöön. Puhuessaan tulkitsevan vaimonsa kautta Palmer kertoi poliisille, että hän törmäsi ylittäessään Pattaya Second Roadin suojatiellä. Uhri, jonka päähaavassa oli neljä ommelta, sanoi, että vihreää valoa oli vielä 12 sekuntia jäljellä ja hän oli keskellä tietä, kun Methanus ei huomioinut liikennevaloa ja törmäsi häneen.

Methanus pyysi anteeksi Palmerilta sanoen, ettei hän tiennyt uhrin olevan ulkomaalainen turisti, ennen kuin poliisit saapuivat hänen taloonsa käskemään häntä antautumaan.

Methanus kieltäytyi antamasta lisälausuntoja lehdistölle tai vastaamasta kysymyksiin, miksi hän väitti, ettei hän paennut paikalta, kun uhri, useat todistajat ja CCTV-materiaali näyttävät näyttävän ja kertoneensa pakenevan.

Oli epäselvää, hyväksyikö Palmer anteeksipyynnön, mutta Pol. Kapteeni Chonlawit Athipansi sanoi Pattaya Newsille, että Methanusta vastaan ​​nostetaan edelleen oikeussyytteitä.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.