Kaksi ihmistä loukkaantui lava-auto-onnettomuudessa Sattahipissa, kuljettaja syyttää märkää tietä

Sattahip –

Kaksi ihmistä loukkaantui lava-auto-onnettomuudessa Sattahipissa. Kuljettajan mukaan onnettomuuden aiheutti märkä tie.

Pelastuslaitos sai ilmoituksen onnettomuudesta tänään iltapäivällä (30th) osoitteessa 332 Road Bang Sarayssa. He ja Pattaya News saapuivat paikalle löytääkseen tien varrelta lava-auton. Kuljettaja, herra Kanueng Limchai, 47, ja hänen matkustajansa rouva Sangwan Detnonsang, 48, olivat saaneet erilaisia ​​vammoja. He molemmat vietiin paikalliseen sairaalaan.

Kanueng kertoi Pattaya Newsille, että siellä oli rankkaa sadetta ja märkä tie, jossa oli hieman vettä tienpinnalla.

Vettä tieltä roiskui toisesta ajoneuvosta ennen kuin hän menetti hallinnan ja törmäsi pieneen vesialtaaseen tiellä ja menetti ajoneuvonsa hallinnan. Kanueng kiisti olevansa vastuussa onnettomuudesta ja sanoi, että sade ja muun ajoneuvon roiskunut vettä hänen autoonsa aiheuttivat onnettomuuden. Hän väitti, että viranomaisten pitäisi "tehdä jotain" märille teille ilman selvennystä.

Sattahipin poliisi ei heti ilmoittanut, mitä oikeussyytteitä nostettaisiin.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2022!

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.