Thaimaan lääketieteen viranomaiset tarkastavat marihuanakauppoja Khaosan Roadilla Bangkokissa

Kansallinen -

  Thaimaan perinteisen täydentävän lääketieteen osaston lääkintäviranomaiset tarkastivat marihuanakauppoja Khaosan Roadilla Bangkokissa Thaimaan lainvalvontaviranomaisten avustuksella etsiäkseen luvattomia kauppoja ja varmistaakseen, että kaikki kaupat noudattavat voimassa olevia sääntöjä ja määräyksiä.

Tiistai-iltana 29. marraskuuta tehdyn tarkastuksen tarkoituksena oli seuloa Khaosan Roadille, joka on yksi Bangkokin suosituimmista turistikohteista, nopeasti itäneitä kannabiskauppoja.

Tri Thongchai Lertvilairattanapong, Thaimaan perinteisen täydentävän lääketieteen pääjohtaja ja tarkastuksen johtaja, kertoi thaimaalaiselle medialle löytäneensä 4-5 kannabiskauppaa, joissa oli kylttejä, jotka houkuttelivat ihmisiä tupakoimaan kannabista virkistystarkoituksiin.

Jokaisella tarkastetulla kaupalla oli lupa myydä kannabista, mutta yhdellä oli rekisteröity lisenssi Lopburissa Bangkokin sijaan, mikä oli laitonta tohtori Thongchain mukaan.

Jotkut kaupat havaittiin myös rakentaneen erityisen tupakointihuoneen kannabiksen tupakointia varten, mikä tohtori Thongchai sanoi olevan "harmaa alue", koska kannabis oli tarkoitettu vain lääketieteellisiin tarkoituksiin. Tästä huolimatta pääjohtaja myönsi, että lainvalvontaviranomaiset eivät voi rangaista tupakointihuoneita sisältäviä kauppoja. Nykyiset säännöt kieltävät tupakoinnin kaikissa yrityksissä, mutta fiksut yrittäjät ovat nyt rakentaneet erilliset tupakointihuoneet, jotka eivät kuulu kauppaan, johon kuuluu massiivinen Plantopia-kompleksi.

Tohtori Thongchai varoitti myös kauppoja, että lääkäreiden, lääketieteellisten lisenssien omaavien tai lääkintähenkilöstön istuminen tupakointiliikkeessä salliakseen virkistystupakoinnin ja olla antamatta reseptejä tai lääketieteellistä tukea oli myös "sääntöjen rikkomista" eikä poikkeuksen tarkoitus. tupakoinnin sallimisesta hoitohenkilökunnan tiloissa.

Tri Thongchai on kuitenkin myöntänyt, että kannabiksen tupakoinnin kieltäminen kokonaan ei ole vaihtoehto, mutta haluaa varmistaa, että sitä käytetään vain lääketieteellisistä syistä.

Eilen Kannabisyhdistys ihmisille kehotti lainsäätäjiä laillistamaan kannabiksen virkistystarkoituksiin ja totesi, että tupakointihuoneiden ja tupakointikahviloiden kieltäminen saa turisteja vain tupakoimaan kaduilla ja hotelleissa, mikä häiritsee muita.

Tohtori Thongchai varoitti kauppojen omistajia, että jos he yrittäisivät kiertää sääntöjä myydä kannabista virkistystarkoituksessa, sääntöjä tiukennetaan entisestään. Jotkut tohtori Thongchain ehdotukset tiukempien sääntöjen osalta, jotka eivät varmasti olisi suosittuja, olivat kaikkien kannabista ostavien asiakkaiden seuranta, jotta viranomaiset voisivat tarkistaa heidän lääkemääräyksensä, tai Thaimaan kansallisen henkilökortin vaatiminen kannabiksen ostamiseen, mikä käytännössä sulkeisi turistit pois ja pakottaisi myynnin Ulkomaalaisten maanalainen hallussapito on laillista ja pysyisi sellaisena Thongchain mukaan.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.