Eteläkorealainen nainen, joka viipyi Thaimaassa lähes kuusi vuotta, pidätettiin Bangkokissa väitettyjen yli 5 miljoonan bahtin arvoisten varkauksien jälkeen

Bangkok-

Eteläkorealainen nainen, joka viipyi Thaimaassa yli 2,116 5,300,000 päivää, lähes kuusi vuotta, pidätettiin Sukhumvit Roadilla, kun hänen väitetään varastaneen auton, laukun ja kellon arvoltaan XNUMX XNUMX XNUMX bahtia eteläkorealaselta ystävältä, joka on myös nyt pidätettynä oleskeluajan ylittämisestä.

Thaimaan kuninkaallinen maahanmuuttopoliisi kertoi TPN-medialle eilen (29th) tapauksesta. He ovat pidättäneet naisen, jonka lehdistö tunnistaa vain rouva Kim, joka on Etelä-Korean kansalainen. Pidätys on seurausta Bangkokin eteläisen rikostuomioistuimen 14. marraskuuta antamasta pidätysmääräyksestäth varkauden vuoksi. Rouva Kimin todettiin viipyneen yli 2,116 XNUMX päivää.

Pidätys tapahtui sen jälkeen, kun neiti Kim oli väitetysti varastanut auton, laukun ja kellon arvoltaan 5,300,000 XNUMX XNUMX bahtia läheiseltä miesystävältään, joka oli vain herra Lee, Etelä-Korean kansalainen. Poliisi sai tietää tapauksesta Mr. Leen, kun hän oli myös pidätettynä oleskelun ylittämisestä, vaikka hänen oleskelunsa ylittyneiden päivien tarkkaa määrää ei julkistettu.

Rouva Kim joutuu oikeudellisiin menettelyihin varkaussyytteiden johdosta, ja sen jälkeen hänet karkotetaan hänen kustannuksellaan ja lisätään pysyvästi mustalle listalle Thai Immigrationin mukaan.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.